bardzo udany
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zdrowe jebniecie!
Pierwszy filmik ... test na wytrzymałość rękawiczki ... niestety źle przymocowali rękawiczkę albo po prostu była dziurawa przez co ciśnienie wzrastało w całym pojemniku i rozsadziło szkło, w drugim chyba użyli wodoru w butelce i chyba z jakimś tam ciśnieniem. Uzyskać wodór jest każdy w stanie tak wiec czekam na własne materiały na HARDZIE !
Żaden kurwa gaz.
Eksperyment odbywa się w próżni. W rękawiczce zamknięte jest trochę powietrza, które zwiększa swoją objętość przez usunięcie powietrza z pojemnika. Szyba była zbyt słaba i ciśnienie powietrza z zewnątrz rozbiło i wcisnęło szybę do środka.
Gdyby doszło do eksplozji gazu, to by ten film na hardzie wylądował, bo szkło to by nawet z dupy wyciągali
Eksperyment odbywa się w próżni. W rękawiczce zamknięte jest trochę powietrza, które zwiększa swoją objętość przez usunięcie powietrza z pojemnika. Szyba była zbyt słaba i ciśnienie powietrza z zewnątrz rozbiło i wcisnęło szybę do środka.
Gdyby doszło do eksplozji gazu, to by ten film na hardzie wylądował, bo szkło to by nawet z dupy wyciągali
Pamiętam za gówniarza pompowało się stare dętki i balony z piłek acetylenem podpierdolonym ojcu kumpla i wrzucało do ogniska. Jebało jak na wojnie. Polecam
@up
Jak moje gówno kiedy zjem coś starego
Jak moje gówno kiedy zjem coś starego
Pierwszy objaśnił wam kolega gargo, w drugim zrobili prymitywną armatę. Do rury napchali prochu, butelka miała być pociskiem, a patyczek na jej końcu zapalnikiem. W butelce było powietrze, zresztą widać, jak wypada z lufy na chwilę przed właściwą eksplozją.
nie widać ognia ale jakby był ogień a w tej rękawiczce wodór toby wyjebało
A to przypadkiem nie było wypompowywanie powietrza z butli?
Nie wiem ja sie na tym zbytnio nie znam, ale mi się wydaje, że to wina próżni.
Jak się mylę to proszę mnie naprostować.
Powietrze umieszczone w rekawiczce próbowało ujść i dlatego rękawiczka nie wytrzymała, a szkło jest za słabe by utrzymac próżnię i ja po prostu rozszadziło.
Czyli reasumując: Włożono nadmuchaną rękawiczkę do szklanego pojemnika, a następnie powoli wypompowywano powietrze z pojemnika.
???
Nie wiem ja sie na tym zbytnio nie znam, ale mi się wydaje, że to wina próżni.
Jak się mylę to proszę mnie naprostować.
Powietrze umieszczone w rekawiczce próbowało ujść i dlatego rękawiczka nie wytrzymała, a szkło jest za słabe by utrzymac próżnię i ja po prostu rozszadziło.
Czyli reasumując: Włożono nadmuchaną rękawiczkę do szklanego pojemnika, a następnie powoli wypompowywano powietrze z pojemnika.
???
za oh shit w slowmotion piwko ;d
@Skowroniasty? czemu kurwa betonowe bloki? nie mogli jakiegoś plastikowego stojaka? chyba że one miały jakieś konkretne przeznaczenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów