📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale potem musi jebać octem w całej kuchni.
Jak można coś wlewać do czegoś nie patrząc na to.Taboret spod dupy zabrany... (o ile siedziała, ale raczej nie wydaje mi się, matka ją trzymała za biodra jak przykucnęła no i pociągnęła w dół) nie siedziała jak wlewała ten niby ocet i nie spierdoliła się z tego jebanego niby stołka... wszystko się odbija w mikrofalówce... matka i córka ładnie to uknuły.... fejk i chuj. Jestę ekspertę.
Fajna dupa, uwieść taką i wychować sobie na seksualną zabawkę, to jest to
Brawo dla debili którzy nie widzą że ta mała pizda jest ściemniarą od dzieciaka. Realizm chuja warty.
Pierdolona jebana mała dziwka!!!
myślałem że to jakiś kolejny "czelendż" i będzie popijała sodę octem ale ni chuja... nie warto oglądać.
C_E napisał/a:
Jak można coś wlewać do czegoś nie patrząc na to.Taboret spod dupy zabrany... (o ile siedziała, ale raczej nie wydaje mi się, matka ją trzymała za biodra jak przykucnęła no i pociągnęła w dół) nie siedziała jak wlewała ten niby ocet i nie spierdoliła się z tego jebanego niby stołka... wszystko się odbija w mikrofalówce... matka i córka ładnie to uknuły.... fejk i chuj. Jestę ekspertę.
Kurwa, "z pod" dupy ekspert.
Współczuję Wam braku umiejętności wyczucia fejka tutaj. Tatuś nalał wody do baniaka i myśli, że zarobi na córeczce hajs z youtube.
Jedyna rzecza ktora powinna wiedziec jest to ze ocet swietnie sie nadaje do mycia ciezko przepalonych garow.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów