Chciano sprawdzić do czego zdolne są zwierzęta gdy Pan śpi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jak najbardziej jestem za tego typu akcjami. Następnie łapaniu kolesi i odzieraniu ich z odzienia, ew spuszczenie wpierdolu.
Mam pytanie do specjalistów - jest w USA jakaś specjalna agencja dla aktorów udających przypadkowych przechodniów w tych kretyńskich srankach, czy może autorzy angażują znajomych za free i obietnicę wielkiej sławy?
5000$? Pojebało?
Jebane złodzieje !!! Łapska upierdolić koło samej dupy !!!
takie gówno zlepiane w chinach za 5$ jest warte 5000$ bo jebany bambus jakiś kajni west reklamuje, hamburgery to idioci, kupią coś bo inni mają ale nie wiedzą po co mają to kupować.
tak jak sławne warzywo stojące w kolecje po nowego "apple phone five"
tak jak sławne warzywo stojące w kolecje po nowego "apple phone five"
że co kurwa.... odjebało już totalnie? jakiś debil zaprojektował chuja warte buty i wszyscy się o nie srają? nawet gdyby kosztowały standardowe hajsy to bym tego gówna nie nosił.
jak bardzo trzeba być pojebanym żeby kraść, kurwa NOSIĆ czyjeś używane buty do chuja
majtki, szczoteczkę i maszynkę też mógł położyć
majtki, szczoteczkę i maszynkę też mógł położyć
co to dużo gadać "okazja czyni złodzieja" i weźcie mi tu nie pierdolcie moralniaków bo zapewne 95% z was po znalezieniu na ulicy nowego ajfona nawet przez momencik nie pomyślałoby o zwróceniu go właścicielowi
ja też święty nie jestem^^ kiedyś galaxy s2 znalazłem w lesie (jakiś typek na crossie/quadzie musiał zgubić) ale debil nosił telefon bez karty sim, więc nawet gdybym chciał oddać właścicielowi to za chuja bym go nie znalazł
ja też święty nie jestem^^ kiedyś galaxy s2 znalazłem w lesie (jakiś typek na crossie/quadzie musiał zgubić) ale debil nosił telefon bez karty sim, więc nawet gdybym chciał oddać właścicielowi to za chuja bym go nie znalazł
grudzin7, znalazłem na ulicy HTC, zdzwoniłem pod "mama", umówiłem się na następny dzień i oddałem. Dostałem butelkę wina. Przez tego typu myślenie, że skoro inni są chujowi ja też mogę być chujowy cały świat jest chujowy.
Czemu na filmie tylko czarni to podpierdalają? (ten biały był podstawiony jak coś)
@Ptoon dobrych parę lat temu znalazłem nówkę Motorolle Razr, zadzwoniłem pod "dom" chciałem się umówić żeby oddać. Odbiera koleś, mówię że znalazłem na ulicy i chciałbym oddać to do mnie zaczął krzyczeć że za podpierdalanie to mi na komendzie dupsko rozwalą... tak więc 500zł byłem na plus
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów