📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
@up, wytłumacz mi jak można się zaklinować i umrzeć w kilka, kilkadziesiąt minut ? Zawał ? Sory jeżeli to autentyk ale mnie to zastanawia.
Utknął tam na parę godzin, w tak niekorzystnym miejscu, że straż nie mogła do niego dojść. Strażacy próbowali poszerzać przejście ale nie zdążyli. Gimnazjalista zmieści się w mniejszy otwór niż strażak. Z tego co pamiętam zabrakło mu powietrza
Dobra. Cofam poprzednie pytanie. Pogrzebałem trochę w sieci, przejrzałem kilkaset fotek i mam:
galeria-fortyfikacje-poznan.yoyo.pl/forty/cytadela/reduta1.html
galeria-fortyfikacje-poznan.yoyo.pl/forty/cytadela/reduta1.html
Skuleni niemcy
Zajebista sprawa, dobrze że takie konstrukcje jeszcze stoją. W szkołach powinno się organizować wycieczki do takich ciekawych miejsc a nie jakichś oklepanych melin. No może nie melin, ale jednak coś niecodziennego zawsze pozostawia ślad w pamięci
Si vis pacem para bellum
btw. wstawią ten filmik mówia ze najwazniejsza zasada nic nie zabierac nie zostawiac smieci zaraz fani - gimbusi umuwia sie zeby pojsc w jakies opuszczone miejsce wjebia sie noga w dziure, zawala sie schody i nieszczescie gotowe albo zaklinuja sie w zalanym wodą tunelu lub tak jak tutaj na filmie wczołgaja sie w dziure a potem moze im sie nie udac z niej wyjsc bo np. strome podejscie do wyjscia powinni powidziec jakie mogą być skutki takiej wycieczki. pamietam jak za małolata ganiałem sie z kolegami po opuszczonym domu i jeden kolega wjebał sie na gwóźdź + propo tego drewnianego "stropu" po prostu jebli na studnie zeby nikt nei wchodzil i pryjebali czyms zeby nie podnosili drewna, i tyle a nie jakaś komnata
@qtacz jeśli ktoś jest kompletnym idiotą i trzeba mi tłumaczyć jakie zagrożenia niesie ze sobą taka wycieczka, wczołgiwanie się w szczeliny itd. to jest na tyle głupi, że i tak prędzej czy później coś mu sie stanie. Więc tłumaczenie nic nie da.
wiem bo eksplorowałem z kumplami ten kompleks kiedy jeszcze nie był pozamykany kratami
wiem bo eksplorowałem z kumplami ten kompleks kiedy jeszcze nie był pozamykany kratami
Na bank suną się w kakę - ile jeszcze tych celebrytów internetowych.
dokładniej to fort przy lechickiej. zawsze zastanawialem sie co tam jest to kłódka w niewyjasnionych okolicznosciach opadła - pusto.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów