📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Zajebiste jak poprzedni. Lubie takie klimaty
dajcie link do kanalu
@up Gdzie ktos powiedział ze oni coś odkryli? sprawdź w słowniku co znaczy słówko "eksploracja", a jak juz sie dowiesz to będziesz miał szpan w gimbazie, że znasz jakie mądre słówko ;p
Też bym chętnie pozwiedzał takie opuszczone twierdze, zamki, domy, szpitale itd. Szkoda, że w pobliżu mnie nic takiego nie ma...
Szukał na youtube czegoś z tych klimatów i ich wydaję się najciekawsze , oby tak dalej bo materiał dobrze się prezentują , w dodatku mało kto odważa się w wchodzenie w miejsca w których niema dostępu oprócz małej szparki więc panowie dobra robota , zawsze wiedziałem że ten AdBuster i jego Brat mają pomysły na ciekawe materiały
To Warszawiacy nawet cegły kradli?
Mam pytanie do obeznanych w temacie: który to fort/gdzie się znajduje? Zwiedziłem już kilka poznańskich umocnień, ale tego jakoś nie kojarzę, a wygląda świetnie.
"skąd ten piach się tam wziął"... Sandman miał sraje i tyle w temacie
takich filmów jest w chuj i jest wiele ciekawszych ale jak juz kochaniutki adbusterek i jego pedalski brat wrzucili film to nagle zainteresowali sie i szbko na sadola załadowac "moze załapie sie na darmowe piwa" ...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów