Eksplozja w 1:55
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie sos był za ostry...
Przeciętnemu amerykaninowi spadł papieros na ciało i tłuszcz się zajął. Potem doszło do baku z benzyną i BUM! Chyba zaczne wykładać na chemii.
Zastanawia mnie z czego tak płomien bucha z tyłu samochodu. Może to butla z gazem?
Po mojemu to do kompletu brakuje tylko wniosków amerykańskich ekspertów ze to był samochód-pułapka, który zagraża wolności światu i opinie wg których należy gdzieś niezwłocznie spuścić kilka bomb i wjechać czołgami w imię demokracji i lepszego jutra nas wszystkich
~wujek seszka
113 świnek w jednym kotlecie powiadasz? Biorąc pod uwagę, że jest to z Wołowiny, sprytne jak skurwol chciałoby się powiedzieć.
Frytki z Mc są z mrożonej masy którą wrzucają do maszynki i wychodzą frytki, dziwnym trafem dosyć ciężko znaleść w mc dwie takie same frytki.
Nawet na planecie Kujwdupie3 takich pierdół nie mówią.
113 świnek w jednym kotlecie powiadasz? Biorąc pod uwagę, że jest to z Wołowiny, sprytne jak skurwol chciałoby się powiedzieć.
Frytki z Mc są z mrożonej masy którą wrzucają do maszynki i wychodzą frytki, dziwnym trafem dosyć ciężko znaleść w mc dwie takie same frytki.
Nawet na planecie Kujwdupie3 takich pierdół nie mówią.
Fejk nie wybuch, bo nawet ta czarno-żółta barierka się nie poruszyła. a ona przeważnie na łańcuszkach wisi...
Pierdolić McDonald's!!! Jedyny true fast food pochodzi z Kentucky i to Colonel Harland Sanders jest królem szybkiego żarcia, jest jak jebany Jezus, Elvis i Drużyna A razem wzięci.
Co oni dodają do tych frytek w USA ?
Samochody nie wybuch...owait!
co ja muwie jest dobre!!!! pierdolić tych co nie lubią tego co ja bo się nie znajom!!! kurwy jebane!!!!!!
666mario666 napisał/a:
Pierdolić McDonald's!!! Jedyny true fast food pochodzi z Kentucky i to Colonel Harland Sanders jest królem szybkiego żarcia, jest jak jebany Jezus, Elvis i Drużyna A razem wzięci.
co ja muwie jest dobre!!!! pierdolić tych co nie lubią tego co ja bo się nie znajom!!! kurwy jebane!!!!!!
ogień + pierd = wybuch
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów