Eksplozja w 1:55
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wysokokaloryczne żarcie dało o sobie znać ; d
mcdonald >>>>>>>>>>> wszystkie inne żarcie!
ps. no i czekam na to jak zaraz jakis sadol napisze ze to syf nie żarcie. i okaze sie hipokryta bo jeszcze pewnie w tym tygodniu tam z 2 razy zje
ps. no i czekam na to jak zaraz jakis sadol napisze ze to syf nie żarcie. i okaze sie hipokryta bo jeszcze pewnie w tym tygodniu tam z 2 razy zje
hmm fake, nie słyszałem allah akbar
Pewnie Ahmed dostał rozkaz: wysadź się w najważniejszym miejscu dla amerykanów
dirty_pig napisał/a:
mcdonald >>>>>>>>>>> wszystkie inne żarcie!
To syf nie żarcie. Jem tam 2 razy w roku, ale tylko jeśli nie ma innej opcji. Czy wiesz, że w kotleciku który znajduję się w twojej kanapce może być "mięso" nawet ze 113 świnek? Smacznych uszów i cholera wie, co jeszcze
WujekSeszka napisał/a:
To syf nie żarcie. Jem tam 2 razy w roku, ale tylko jeśli nie ma innej opcji. Czy wiesz, że w kotleciku który znajduję się w twojej kanapce może być "mięso" nawet ze 113 świnek? Smacznych uszów i cholera wie, co jeszcze
Dlatego polecam kupic surowe miesko ladnie zmielic przyprawic i robic samemu. Raz na jakis czas zapraszam znajomych i wpieprzamy jak prosiaki raz ze wychodzi taniej dwa ze wszystko jest idealne.
McDonaldy maja cos do siebie niedawno u nas w miescie biegal palacy sie facet do okola McDonalda a tydzien wczesniej mojemu kumplowi tyz samochod wybuchl (fakt mniej widowiskowe to bylo, tylko lekki wyciek paliwa z listwy byl i gazy, ktore zebraly sie pod maska zapalily sie od rozgrzanego kolektora chyba)
Ja pierdole już tam nie kupuję, ostatnio za cheeseburgera i małe frytki zapłaciłem 8,40... Żałuję, że nie poszedłem na kebaba x[
Mac Pickupa poproszę. - Proszę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów