Takie udogodnienie zamontowałem sobie w aucie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Co tu się odwaliło? Ktoś wlał olej do chłodnicy czy co?
Napisał przecież, że to ekspres do czekolady.
Może to to...
dodaj-gazu.pl/porady-serwisowe/silnik/olej-w-plynie-chlodniczym/
a może kazał żonie dolać oleju... i tak się to skończyło.
dodaj-gazu.pl/porady-serwisowe/silnik/olej-w-plynie-chlodniczym/
a może kazał żonie dolać oleju... i tak się to skończyło.
u mnie tak się stało kiedy w saabie rozwaliło chłodniczkę wodno-olejową.. całość oleju poszła w układ chłodzenia.
wlej jeszcze 3 x moto doktor i 5 x uszczelniacz chłodnicy... będzie pan zadowolony się samo uszczelni...
Olej poszedł na chłodnice. Może uszczelka, a może chłodniczka oleju.
Nikt nie wiedział o co chodzi, przyszła dziewczyna i powiedziała. Jeszcze trochę i nie będzie miał kto zmywać :/
niddy1920 napisał/a:
Kto potrafi wytłumaczyć co tu się stało ?
Możliwości jest wiele, generalnie olej dostał się do układu chłodzenia a przy włączonym silniku pompa tłoczy ten płyn przez co jak odkręci się korek to wycieka
To chyba ten co Walu w nim olej zmienial. Dla niekumatych to uszczelka pod glowica prawdopodnie jebla.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów