Miejsce akcji bar Tijuca w Rio de Janeiro. Natychmiastowe publiczne ukaranie złodzieja za kradzież telefonu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trzeba przyznać że walczył jak lew !
Jedni tu wymeirzają karę, a ktoś mu zajebał buty i spodnie w międzyczasie...
dzikusy jebane, zacofańcy pierdolone, w kilku na jednego, pojebany kraj
Ja tu widzę dodatkowy atut płynący z ich, że tak powiem kultury...
Wracasz sobie wkurwiony z pracy do domu, modlisz się, by żona zrobiła dobry obiad i nie marudziła, bo Ci puszczą nerwy i będzie awantura...Aż tu nagle widzisz grupkę okładającą złodzieja, pedofila, kogokolwiek kto coś przeskrobał. Dołączasz do grupki, wyładowujesz nerwy i wracasz spokojny do domu i rodzinka ma już lajt;]
Wracasz sobie wkurwiony z pracy do domu, modlisz się, by żona zrobiła dobry obiad i nie marudziła, bo Ci puszczą nerwy i będzie awantura...Aż tu nagle widzisz grupkę okładającą złodzieja, pedofila, kogokolwiek kto coś przeskrobał. Dołączasz do grupki, wyładowujesz nerwy i wracasz spokojny do domu i rodzinka ma już lajt;]
Na filmie widać bardzo rzadki przejaw niesłychanej litości tłumu wobec złodzieja. Przecież mogli mu uciąć głowę nożem do kopert, lub spalić żywcem. Pewnie skończyło się tylko na krwiaku mózgu, stłuczeniu narządów miąższowych i drobnym krwawieniem wewnętrznym. Jednak mają jakieś ludzkie odruchy
Pewnie większość z nich to tacy sami złodzieje tylko ten miał pecha,że dał się złapać.
A ja tylko nie rozumiem jednego - z filmików wynika że tam za złodziejstwo następuje natychmiastowa i dotkliwa kara, wpierdol jakich mało. Więc jak to jest, że tam jeszcze komuś strzeli do łba kraść. Ja rozumiem, że nie za każdym razem zaliczy się wpadkę, ale przecież człowiek jest tylko człowiekiem, złodziej za którymś razem musi zjebać, a wtedy zalicza nieunikniony lincz. Taki proceder powinien dość sprawnie wyeliminować kradzieże - no chyba że oni tam są jacyś niereformowalni
Zawsze po obejrzeniu takiej kary zastanawiam się jaki jest efekt resocjalizacyjny. Rzadko ogląda się filmik gdzie złodziej przeżyje ale mimo wszystko jakiemuś tam procentowi się udaje. Ciekawe czy wracają do kradziejstwa czy jednak wynoszą z historii jakąś nauczkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów