📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Nic mu nie jest, miał maseczkę.
Ja właśnie dzięki sadisticowi zacząłem takie transporty omijać szerokim łukiem.
Buk tak chciał widocznie
Szkoda , a mogli byśmy mieć coś na harda
Puczysta napisał/a:
Szkoda , a mogli byśmy mieć coś na harda
Puczysta napisał/a:
Ja dzięki temu portalowi zacząłem być czujnym na chodniku. Spoglądam nawet na balkony i okna, pod którymi idę
Ja dzięki sadolowi jestem najuważniejszym człowiekiem na ziemi, nawet na polanie, gdzie nie ma nic w pobliżu kilkuset metrów, rozglądam się na boki co chwile, czy nie jedzie jakiś tir albo czy nie spadnie mi cegła na łeb.
Właśnie takiej śmierci się boję. Idę sobie spokojnie albo jadę nie zawracając nikomu dupy, a śmierć dokonuje się na skutek czyjegoś partactwa, pijaństwa albo czystej głupoty.
Jak w Worms Armageddon, Gdy robal wali kitę, to też mu od razu kloc z R.I,P się stawia.
Tutaj to normalnie Walking Armageddon Matrix Edition.
Tutaj to normalnie Walking Armageddon Matrix Edition.
Puczysta napisał/a:
sadol uczy i bawi
Czy tylko ja słyszałem w muzyce "Dobry Ty Jezu" ? W sumie to nie znam tej muzyki, może tak ma w tekście?
Puczysta napisał/a:
Dokładnie mam tak samo jakoś mając gdzieś w głowie sceny z sadola człowiek bardziej uważa na to co robi i na zachowanie innych ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów