📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
przypomniał mi się wierszyk 'Rzepka' Tuwima: "(...)Pocą się, sapią, stękają srogo,
Ciągną i ciągną, wyciągnąć nie mogą!"
Ciągną i ciągną, wyciągnąć nie mogą!"
Co za "żenada" sluchać jakiegoś wiejskiego mozgoczepu i to jeszce w jakims wykopanym dole :| W-T-F
Kto idzie na impreze ? Wezcie lopaty trzeba dol wykopac, zeby sie upierd@#$%ć podczas zabawy :O
Kto idzie na impreze ? Wezcie lopaty trzeba dol wykopac, zeby sie upierd@#$%ć podczas zabawy :O
Jak już ma taką chcice ze gwałci patyk to wystarcza 3 minuty dobrej gadki żeby przejść się w romantyczne a zarazem troszeczkę oddalone od ludzi miejsce ^^
eSeMGie napisał/a:
Co za "żenada" sluchać jakiegoś wiejskiego mozgoczepu i to jeszce w jakims wykopanym dole :| W-T-F
a chuj cie boli kto jak spedza swoj wolny czas
mogłamnie zawołac a nie sie kijem smurac
jebać, karać, nie wyróżniać
luki24 napisał/a:
hehe pewnie nadmierna ilość rodzyn dała znać o sobie ewentualnie tak bardzo lubi w grotę nestle że nie mogła się powstrzymać;]
Luki o0 twoja wypowiedz mnie zdziwiła niedawno czytałem na sadisticu coś jakaś wypowiedz dziewczyny z jakiegoś forum pisała o tym że chłopak miał pierścionek zaręczynowy w "pupie" a tak dokładniej nazwyała to "Grota Nestle" czy to byłeś ty? nie ładnie tak dziewczynę prosić o rękę pierścionkiem z "groty nestle"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów