📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
najgorsze, że ileś tam tysięcy ludzi zapłaci c+ czy polsatowi za oglądanie tego szitu...btw właśnie oglądałem legie, a teraz sląsk...kto ogląda ten wie o co chodzi
Heh. W sumie ile dekad można te żale wylewać. Było, jest i wydaje się że będzie mizernie, zwłaszcza po popisach Śląska w pucharach. Może więc nadszedł czas żeby wyśmiewać tych kopaczy i wyrobników (bo piłkarzami i wirtuozami ich nazwać nie można)
Na wesoło? Przecież to parada porażek, żenada. Oczywiście czasami się zdarza kiks, czy nawet samobój, ale żeby kuźwa nie trafić w piłkę i jeszcze się przy tym przewrócić? Za takie coś to by cię w "C" klasie wyśmiali, a tu pierwsza liga. Brak elementarnego wyszkolenia technicznego. Najgorsze jest to, że im się wcale nie opłaca być lepszym - bo i po co podnosić poprzeczkę i sobie utrudniać, skoro i tak dostajemy absolutnie nieziemską kasę?! Sport w naszym kraju to doskonały przykład irracjonalności systemu: patałachy nożne dostają miliony, kiedy prawdziwe talenty robią na 2 etaty i z własnej kasy wykładają, żeby móc pojechać na zawody; a potem jeszcze dziennikarze pseudo-znawcy szukają przyczyn rozczarowania naszych na igrzyskach...
Uśmiałem się jak nigdy...
0:55 chcieli go umyć, lecz niestety nie trafili...
Takich zagrań jest pełno we wszystkich ligach a to że akurat u nas jest ich więcej to jest też kwestia stadionów na których gramy nie wiem jak to się stało że na nowych stadionach w Polsce stan murawy jest po prostu tragiczny nie ma się co oszukiwać przecież na stadionie w poznaniu trawę wymieniali kilkanaście razy w ciągu ostatnich 2 lat . A poza tym to Polska piłka ma ten problem że podejście jest do dupy większości piłkarzy którzy zostali odchowani przez nasze kluby wyjeżdża za granice a nasze drużyny zamiast wzmacniać zespół osłabiają go .
to nie na wesoło, tylko na żałośnie...
Co za drewno...
Złej baletnicy przeszkadza rąbek od spódnicy.
Oni na trawie grają gorzej, niż dzieciaki na orliku, albo na piachu z kamieniami, gdzie można se łatwo kostkę skręcić (wiem z własnego doświadczenia).
Dostają kasę za to i mają umieć grać, a nie narzekać na krzywe boisko.
Oni na trawie grają gorzej, niż dzieciaki na orliku, albo na piachu z kamieniami, gdzie można se łatwo kostkę skręcić (wiem z własnego doświadczenia).
Dostają kasę za to i mają umieć grać, a nie narzekać na krzywe boisko.
Gdy oglądam ligę Polską - kopanina, zero gry.
Gdy oglądam ligę Hiszpańską - podziwiam cudowny sport jakim jest piłka nożna.
Gdy oglądam ligę Hiszpańską - podziwiam cudowny sport jakim jest piłka nożna.
Gdzie Rasiak??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów