📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
to ma byc kurwa zabawne?
niech będzie załosne
Gorzej grają niż ludzie na orlikach.
zwykłe kiksy, jakich pełno nawet w premiership czy primiera division
Czasami się zastanawiam czy naprawdę było tak ciężko tą akcje wykończyć, czy po prostu oni są kurwa tacy słabi. 1/2 tych akcji sam bym wykończył lepiej Wy zresztą pewnie też przynajmniej co po nie którzy i to nie jest żaden kolejny hejt czy napinanie się,a jeśli macie inne lub wątpliwości zdanie odpalcie filmik jeszcze raz.
P.S. dlatego właśnie nie oglądam ekstraklasy.
P.S. dlatego właśnie nie oglądam ekstraklasy.
@up
A grałeś kiedyś w piłkę? Nie na osiedlu czy Orliku. Normalnie w klubie. Treningi, wyjazdy, mecze itp.
Chyba nie, bo wiedziałbyś, że takie rzeczy się po prostu zdarzają. Na meczu jest zmęczenie, co za tym idzie pogorszenie koncentracji. Boiska są nierówne, wystarczy, że piłka Ci podskoczy przed nogą i już jesteś "chwalony" za technikę itd
Tak poza tym to polska piłka klubowa pokazała klase w tym roku. Tak ładnie ciułali punkty do rankingu z ostatnich lat... W ciągu 3 kolejnych była szansa na 2 druzyny w el. LM... Spierdolili to jak zawsze.
A grałeś kiedyś w piłkę? Nie na osiedlu czy Orliku. Normalnie w klubie. Treningi, wyjazdy, mecze itp.
Chyba nie, bo wiedziałbyś, że takie rzeczy się po prostu zdarzają. Na meczu jest zmęczenie, co za tym idzie pogorszenie koncentracji. Boiska są nierówne, wystarczy, że piłka Ci podskoczy przed nogą i już jesteś "chwalony" za technikę itd
Tak poza tym to polska piłka klubowa pokazała klase w tym roku. Tak ładnie ciułali punkty do rankingu z ostatnich lat... W ciągu 3 kolejnych była szansa na 2 druzyny w el. LM... Spierdolili to jak zawsze.
kopanina zresztą widać po stadionach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów