Humorystyczne podsumowanie właśnie zakończonego sezonu ekstraklasy. Podkład muzyczny naprawdę daje radę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Z każdej ligi można zrobić taki filmik żeby wyglądało jak by grali tam kalecy
Ja tam wole naszą ligę niż podniecać się meczami Barcy czy Realu w tv
Ja tam wole naszą ligę niż podniecać się meczami Barcy czy Realu w tv
I jak tu nie lubić naszej Ekstraklasy a dla wszystkich znawców.. co Wy myślicie że w innych ligach nie ma takich śmiesznych sytuacji ? A i tak najlepszy jest trener Levy
Ekstraklasa jest jak upośledzone dziecko - niby gorsze, niby bez perspektyw, a kochasz po całości. No i można się pośmiać
makumba wymiata
T-Mobajl Ekstraklasa jest żałosna to fakt ale przynajmniej jest no i bywa śmiesznie (przeważnie) Piwko
Czy tylko ja mam wrażenie, że tysiące młodziaków gra o niebo lepszą piłkę na naszych podwórkach/boiskach/orlikach niźli te patałachy z "ekstraklasy"? Nie wiem jakim cudem się tam podostawali...
Liga słaba ale trzeba ją kochać jak upośledzone dziecko. A co do komplikacji to takie sytuacje mają miejsce nawet w Anglii.
Ekstraklasa-największy fail w historii nazw.
MareKSG napisał/a:
Liga słaba ale trzeba ją kochać jak upośledzone dziecko. A co do komplikacji to takie sytuacje mają miejsce nawet w Anglii.
Nie chodziło Ci czasem o 'kompilację'?
Skleić kilka akcji z innych lig i mamy to samo, wszyscy myślą że tylko w Polskiej lidze takie rzeczy a wystarczy np. poszukać takich śmiesznych akcji w Anglii lub Hiszpanii i tam też tak jest
Piszcie sobie co chcecie, ale ja akurat chodzę na mecze naszej ekstraklasy i jakoś nie szkoda mi wydanych pieniędzy. Jak nikt nigdy nie był na stadionie oglądać mecz to takie głupoty wypisuje, że szkoda itd bo nigdy nie przeżył tej atmosfery. Polscy kibole są najlepsi!
I tak jak mówiło parę osób wcześniej, poszukajcie sobie na yt np "bpl bloopers" a zobaczycie, że nawet takim zawodnikom jak Gerrard zdarzają się takie wpadki.
Pozdrawiam kibiców.
I tak jak mówiło parę osób wcześniej, poszukajcie sobie na yt np "bpl bloopers" a zobaczycie, że nawet takim zawodnikom jak Gerrard zdarzają się takie wpadki.
Pozdrawiam kibiców.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów