Humorystyczne podsumowanie właśnie zakończonego sezonu ekstraklasy. Podkład muzyczny naprawdę daje radę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ti mobajl ekstraklasa! do boju panowie, oby przyszły sezon był równie komiczny ;]
Ale ta liga jest żenująca...
Piwo dla Korzyma za zaje*iste motywowanie
Podziwiam ludzi, którzy płacą za to, żeby to oglądać na żywo.
"Grajcie na Wawrzyniaka, on jest cienki" później w tym meczu strzelił zwycięską bramkę
I to jest najlepsza liga w tym kraju? Ci debile, którzy nie trafiają na pustą z dwóch metrów, podają do nikogo, walą takie babole w obronie i sam na sam wykorzystują tylko przypadkiem? Czasem na podwórkowym boisku widać skuteczniejszych zawodników. Naprawde, zespoły ekstrasrasy nadają się tylko dla siebie. Wstyd w ogóle brać udział w tych eliminacjach do pucharów. Podziwiam szczerze tych, którzy kibicują 'naszym' zespołom. Nie wierze, że można mieć tyle cierpliwości.
A ja oglądam i chuj. "Wolę polskie gówno w polu, niż fiołki w Neapolu"
Pozdrawiam swojego brata, który ogląda tą żałosną ligę, ale copa del rey to już kurwa nie łaska.
i dlatego wlasnie nie ogladam polskiej ligi ci pilkarze powinni grac w kabaretach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów