📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Logistyka fajna rzecz.
Mnie tam bardziej ciekawi ile trupów w ciężarówkach leży u spodu gór
spiceman napisał/a:
Curva to po hiszpańsku zakręt
Osobiście stawiałbym na łacinę..., ale...
1:19 brzmi jak Kurwa
każdy kolejny rozdział mógłby nie mieć końca coś o zarwanych nockach
spalonych mostach autor ponoć nie znany chociaż ja znam gościa
@up
on tam jest dla nich bohaterem który razem z castro i innymi komuchami wyjebali z ich ziem amerykańców którzy ich dymali więc nie pierdol, sam maradona ma na cycu tatuaż z mordą che
on tam jest dla nich bohaterem który razem z castro i innymi komuchami wyjebali z ich ziem amerykańców którzy ich dymali więc nie pierdol, sam maradona ma na cycu tatuaż z mordą che
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów