📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
I pewnego dnia on przychodzi do was na rozmowę kwalifikacyjną:
Wtedy wy mu mówicie ...........................
Wtedy wy mu mówicie ...........................
wkurwia mnie po calosci ...
zajebalbym takiego na ulicy :/
A gówno byś zrobił.
Zabił by Cię brzuchem.
To żydek jest... dziadek dostał za pobyt na wakacjach w Oświęcimiu ogromne odszkodowanie ...to się młodemu żydowi w głowie pojebało od nadmiaru pieniędzy ...Niech Ginie!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów