fajnie się bawią
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Fiuuuu, od samego patrzenia adrenalinka podskoczyla
Przy okazji... dobrze, ze tworcy takich filmikow uzywaja roznej muzyki jako podkladu. Jednego kawalka w roznych filmikach nie daloby sie sluchac.
Przy okazji... dobrze, ze tworcy takich filmikow uzywaja roznej muzyki jako podkladu. Jednego kawalka w roznych filmikach nie daloby sie sluchac.
Nadal niebezpieczna zabawa. Coś czuję, że nieczyste lądowanie typu na główkę mogłoby się źle skończyć.
na wypasie ! gdzie to wogole sie dzieje ?
Zabawa na zasadzie poduszki strażackiej. dane było nam skakać na coś takiego podczas praktyk w PSP i każdy kombinował z saltami i akrobacjami ale zasada jest prosta, lądować trzeba płasko żeby rozłożyć siłę uderzenia i najlepiej jak najbliżej środka. ta poducha jest jebitna dość, a my musieliśmy skakać ze zwyżki 30m na 3 razy mniejszą, sranie pewne każdy zaposiadł Przeżycie zajebise:D
Jedno się ciśnie na myśl: "o kurwa, chcę"
Awolnation - Sail
Jeden z nielicznych utworów który wspaniale nadaje się do odzwierciedlenia niesamowitych rzeczy...
Nie wiem czemu, ale ten utwór zawsze mi się kojarzy z myśliwcami
No to się niewiele różni.
Jeden z nielicznych utworów który wspaniale nadaje się do odzwierciedlenia niesamowitych rzeczy...
Nie wiem czemu, ale ten utwór zawsze mi się kojarzy z myśliwcami
No to się niewiele różni.
Mój sąsiad po pijaku kiedyś podobnie skoczył tyle że z okna 9 piętra i bez poduszki na dole.
Sail pojawia się w po drugim takim filmiki, trochę mi się przejadła ta melodia
Chcecie tak skoczyć? Wbijcie na 11 piętrowy wieżowiec. Poczekajcie jakieś 10 min. zanim przyjedzie straż pożarna i rozłoży poduszkę. Miejcie frajdę ze skoku.
@Up
I splacaj dlug wobec panstwa 'za niepotrzebne postawienie na nogi czlonkow policji, strazy, i karetki' - za 5tys zloty, ale frajda jest
I splacaj dlug wobec panstwa 'za niepotrzebne postawienie na nogi czlonkow policji, strazy, i karetki' - za 5tys zloty, ale frajda jest
chudzik2145 napisał/a:
divx94 napisał/a:muzyka ?
Jest, tylko włącz głośniki
Już myślałem, że ustało hejtowanie na każdy gatunek muzyki. A tu po prostu zaczęli sprzątać...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów