📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
te tylko poważnie wyglądają,natomiast ekstremalne to juz tylko z Rosji
Tego typu wypadki rzadko są śmiertelne.
Kierowcy są dobrze przypięci, mają kaski a karoserie są potężnie wzmocnione klatkami.
Mnie tylko ciekawi jedno - jak to jest z przeciążeniami. Bo na to to już nie ma mocnych. Przecież przy niektórych dzwonach i piruetach wnętrzności człowieka ważą chyba z tonę i latają sobie na lewo i na prawo, a mimo tego dość często kierowcy wychodzą bez większych obrażeń.
Kierowcy są dobrze przypięci, mają kaski a karoserie są potężnie wzmocnione klatkami.
Mnie tylko ciekawi jedno - jak to jest z przeciążeniami. Bo na to to już nie ma mocnych. Przecież przy niektórych dzwonach i piruetach wnętrzności człowieka ważą chyba z tonę i latają sobie na lewo i na prawo, a mimo tego dość często kierowcy wychodzą bez większych obrażeń.
co mówi windows?
windows movie maker!
windows movie maker!
Blacha lata że aż miło
Co za sadole, w 1:41 samochód się obraca a ci klaszczą.
Dostał wysokie notowania za styl i ładne lądowanie na dachu,dlatego biją brawo
500 takich samych filmów, z dodatkiem jednego innego auta w połowie filmu, wjebanych pod innym tytułem oraz inaczej otagowane...
Kurwa ileż można !!!
Kurwa ileż można !!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów