📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szkoda że nie spadł
Piwo za Tarantule, od tego numeru zacząłem słuchać dnb, coś pięknego. A chuj rusek też niech się napije za wyczyn.
Przez cały filmik pod nosem mi się tylko przewijało co chwila : ,,jebany".
Nie wiem gdzie oni chowają te jaja.
A ja kiedy słyszę "moskiewskie metro" mam przed oczami okładkę książki Glukhovkiego . Nie wiem skąd te ruskie mają tyle odwagi, ale tego można im zazdrościć
Jakby u nas w ogóle było metro, to też zapewne by się znalazł niejeden taki odważny Polak, nie podniecajcie się
@Kóba - jesteś głupi czy trollujesz? Bo dla mnie to w zasadzie to samo.
Ale przygotował się cwaniak na wyprawę - klucz kolejowy w kieszni Po wejściu do przedziału grzecznie znowu zabezpieczył drzwi
Ale przygotował się cwaniak na wyprawę - klucz kolejowy w kieszni Po wejściu do przedziału grzecznie znowu zabezpieczył drzwi
Mam pytanie, mianowicie: co w tym ekstremalnego? dajcie mi metro i taką kamerkę a zrobię tak samo. (pod warunkiem, że kamerka zostaje u mnie)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów