Counter-disinformation&DDoS Forces@https://t.me/itarmyofukraine2022A ISIS (tu odłam afrykański) to oczywiscie najemnicy finansowani przez USA i siejący rozpierduchę w krajach, w których amerykanie potrzebują chaosu, gdyż nie pasuje im tam aktualna władza. Odłam azjatycki, z bliskiego wschodu był/jest koordynowany przez Mosad i atakował wyłacznie państwa muzułmański
Izrael zachowywał "twarz" w opinii publicznej, a krytyka spadała na "islamistów".
Co ciekawe ISIS jako państwo islamskie atakował głównie, sąsiadów Izraela, a sam Izrael, czyli teoretycznie największy wróg islamistów, nie został nigdy zaatakowany przez ISIS
Ci somalijczycy to chyba byli rekrutowani z glinianek i całe życie biegali c z dzidami.
A ISIS (tu odłam afrykański) to oczywiscie najemnicy finansowani przez USA i siejący rozpierduchę w krajach, w których amerykanie potrzebują chaosu, gdyż nie pasuje im tam aktualna władza. Odłam azjatycki, z bliskiego wschodu był/jest koordynowany przez Mosad i atakował wyłacznie państwa muzułmański
Izrael zachowywał "twarz" w opinii publicznej, a krytyka spadała na "islamistów".
Co ciekawe ISIS jako państwo islamskie atakował głównie, sąsiadów Izraela, a sam Izrael, czyli teoretycznie największy wróg islamistów, nie został nigdy zaatakowany przez ISIS
...twarz zachowuje, ten kto włada środkami masowego przekazu...niekoniecznie bezpośrednio lub wprost...
"Środki masowego przekazu, mass media, media, publikatory – środki społecznego komunikowania o szerokim zasięgu, czyli prasa, radio, telewizja, Internet, a w szerszym znaczeniu także film, plakat, kino, książka."
Walą do nich jak do kaczek i biegnie bydło dalej... dzidy dać temu wojsku a nie broń automatyczną.
bo ich szkolenie wyglądało mniej więcej ta: włączyli im rambo, albo innego commando i powiedzieli, że tak mają strzelać, bez mierzenia, bo w końcu któraś pestka doleci, więc strzelają tak, jak zostali wyszkoleni - dobrze, czyli średnio
a pokot po tym safari jest naprawdę imponujący!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów