📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gruby robi za stolik w tej chacie?
Bije bo mu zależy. Kto to widział żeby ciężarna szlajała się nocami po jakichś melinach
mogliby tak z tym miskiem z zakopca zrobić jak z tym na filmie Porządek musi być!
Chuj z nią, nie pierwsza i nie ostatnia wpierdol zebrała. Intrygujący jest udział chłopa co w klęczkach czeka na chuj wie co
flejtuch napisał/a:
Jedźcie tam walczyć o prawa kobiet
Ale dodaj, że: „...i nie wracajcie!”.
Ad rem: skoro bije, to znaczy, że kocha.
Jak to było w pewnej książce?
~Nie bił jej. Tylko wtedy, gdy wypił, a to się zdarzało góra trzy, cztery razy w tygodniu...
A może kurwiła się i bachor nie jest jego. Kij jej w ryj. Jak nie wiemy o co poszło. Troche niemrawa akcja.
proste nie posprzątała wysłał ja na kurs gosposi nauczy sie i wróci silniejsza
To teraz filmik jak dopada go kilku chłopa na ulicy i poziom endorfin wypierdala mi poza skalę
Niech mi ktoś wyjaśni, czy w chinach w każdym domu jest publicznie dostępna kamera? Jeden wielki Big Brother?
ważne że w sieci jest sielanka
actualidad-viral.com/noticia/mundo/mujer-embarazada-sufre-maltrato-por...
actualidad-viral.com/noticia/mundo/mujer-embarazada-sufre-maltrato-por...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów