📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Patrząc po ogólnym opanowaniu pasażerów, to dla nich nie pierwszy taki rejs
Dobrze że są jeszcze ludzie którzy uczą takich śmieci pokory np łamiąc im nóżki rączki przy okazji nosek i jeszczecze parę zeczy by się znalazło
Fajnie jest żyć w "zaściankowej" i nieubogaconej kulturowo Polsce gdzie w komunikacji miejskiej możesz dosłownie spać i nikt cię palcem nie dotknie (no, może poza kanarem )
rozumna istota wiedzac ze zyje w takim kraju - nie trzymala by wartosciowych rzeczy w kieszeni/plecaku/torebce... a ci nadal sie nie nauczyli
Proszę się nie stresować, dopiero się uczymy. Za 10 lat odjebiemy was wszystkich bez zadawania zbędnych pytań.
To jest właśnie poczucie bezkarności, coś jak w polskiej polityce.
Kurwa, ja się wcale nie dziwię brazylijskiej policji, że strzelają takim z przyłożenia w mordę na ulicy jak by nigdy nic....
Jak te kurwy bez honoru w biały dzień napadają na starców , kobiety i dzieci ! Ha tfu !
Jak te kurwy bez honoru w biały dzień napadają na starców , kobiety i dzieci ! Ha tfu !
T0B1 napisał/a:
Widzę kolega ma aparycję i zapach żula, tylko takich faktycznie nikt nie dotknie.Fajnie jest żyć w "zaściankowej" i nieubogaconej kulturowo Polsce gdzie w komunikacji miejskiej możesz dosłownie spać i nikt cię palcem nie dotknie (no, może poza kanarem )
Ktoś śpi → jeleń którego należy okraść. Ktoś nie ma naszywki tego samego klubu piłki pedalskiej → w ryja!
Jadąc autobusem wieczorem boję się właśnie naszych kochanych rodaków. Gdzieś z rok temu mnie trzech cweli popchnęło tak że walnęłam o coś łokciem i biodrem, a scenek że się przyczepiają i gadają głupoty jest więcej.
majeńka napisał/a:
Widzę kolega ma aparycję i zapach żula, tylko takich faktycznie nikt nie dotknie.
Ktoś śpi → jeleń którego należy okraść. Ktoś nie ma naszywki tego samego klubu piłki pedalskiej → w ryja!
Jadąc autobusem wieczorem boję się właśnie naszych kochanych rodaków. Gdzieś z rok temu mnie trzech cweli popchnęło tak że walnęłam o coś łokciem i biodrem, a scenek że się przyczepiają i gadają głupoty jest więcej.
Cóż, ja za czasów studenckich dużo jeździłem zbiorkomem i takie sytuacje zdarzały się sporadycznie - różnica doświadczeń, bywa.
T0B1 napisał/a:
Cóż, ja za czasów studenckich dużo jeździłem zbiorkomem i takie sytuacje zdarzały się sporadycznie - różnica doświadczeń, bywa.
Zbiorkom to w Rosji chyba?
htp napisał/a:
Zbiorkom to w Rosji chyba?
A cholera wie, nigdy u Moskali nie byłem. Natomiast w tym przypadku chodziło mi o tą "definicję": miejski.pl/slowo-zbiorkom
Ale bym gnojkom kosę zasadził... Ech...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów