📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Kezcuz napisał/a:
Gdzie jest ta śmieszna część, bo jakoś nie wychwyciłem...? O co tu kurwa biega w ogóle?
Teraz młodzież śmieszą takie słówka jak "penis", "dupa", i wszelkie podteksty seksualne. Jeśli Cię to nie śmieszy i co gorsza napiszesz o tym w komentarzu to napiszą coś o "bólu dupy", aby to pokazać jaki mają dystans do tego wszystkiego i jak to olewają. Zazwyczaj odpisują dość szybko ponieważ nie znają znaczenia słowa "dystans", a i ich zjebany wątek jest najważniejszą rzeczą jaką zrobili danego dnia, tygodnia, czy miesiąca.
MagicznyMateusz napisał/a:
To jest zajebiste . Dla idiotów już tłumaczę przesłanie. W tym filmie chodzi o to ,że poznając kobietę najpierw udajemy romantyków by później przerżnąć ją na wszystkie możliwe pozycję, później tak samo zrobić z jej rodziną ,a następnie wszystkich zapierdolić (stąd to zatrzymanie na koniec).
Tyle to się można domyślić głąbie, chodzi o to że to jest absurdalnie dziwaczne i w ogóle nieśmieszne. Ale jesłi dla ciebie jest to zajebiste, to ok. W końcu są ludzie, są parapety
Tak poza tym tytuł mi się z pewną znaną formułą skojarzył.
"Annuntio vobis gaudium magnum: habemus Papam"
"Annuntio vobis gaudium magnum: habemus Papam"
Dzięki kurwa, nawet mnie nie znasz:<
PS. dawaj więcej, dobre filmiki;)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów