📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
O k*rwa to ktoś z Częstochowy jeszcze ze Słowaka xD ? Pozdro z micka piwo leci
@IIvvYY Kurwa popraw tą gwiazdkę bo wstyd dla miasta!
[edit] To "xd" też wypierdol!
[edit] To "xd" też wypierdol!
to liceum to jakaś wieczorówka? Wszyscy już dawno powinni być po studiach
to co, przy moich 74 tematach na głównej za każdym razem miałem pozdrawiać Techniczne Zakłady Naukowe w Częstochowie? ale zaabawaaa, reebooki zrywać.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Nie wiem o co chodzi, a przeważnie wiem. Czy to źle?
Gdzie jest ta śmieszna część, bo jakoś nie wychwyciłem...? O co tu kurwa biega w ogóle?
Ja pierdole kurwa kurwa mać jest temat o dymaniu myśl myśl jakie ukryte przesłanie było w tym filmie myśl myśl! Kurwa jednak nic zaskakującego nie wymyśle mam IQ=10,142 jestem tępy jak chuj idę się zamknąć w sobie. Zaraz zaraz a może poprostu ten film jest zjebany a że mną jest wszystko ok? Kurwa nie wytrzymam tego! Tyle pytań tyle pytań a żadnej odpowiedzi! Pierdole to idę zajebać w płuco i wyjebać parę piw.
A wytlumaczy ktos o co chodzi w tym filmiku ludziom, ktorzy liceum skonczyli juz jakis czas temu?
Pozdro z TZN-u. Łap browarka
To jest zajebiste . Dla idiotów już tłumaczę przesłanie. W tym filmie chodzi o to ,że poznając kobietę najpierw udajemy romantyków by później przerżnąć ją na wszystkie możliwe pozycję, później tak samo zrobić z jej rodziną ,a następnie wszystkich zapierdolić (stąd to zatrzymanie na koniec).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów