Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hahaha jeden cwiczy, bo bycie silnym, wrecz poteznym mezczyzna automatycznie budzi szacunek, drugi cwiczy, bo chce ladnie wygladac dla Basi, ktora bedzie sie z nim pokazywac, ale i tak tylko czeka na to zeby zostac sponiewierana przez duzego, silnego samca.
Cwiczenie dla "estetyki" to pedalstwo, za kazdym razem gdy skoncze serie i przez przypadek spojrze na pedzia cwiczacego dla wygladu to jego japa wyglada jakby czekala na wysmaganie.
Gdy jestes mezczyzna, w kazdej sytuacji spolecznej ludzie licza sie z twoim zdaniem. A pizdusie w sumie niepohamowanie przyklaskluja wszystkiemu co mowisz.
Jedynym wyjatkiem sa niscy goscie z ambicjami. Oni sa przyzwyczajeni do tego, ze wszyscy sa wieksi od nich, i ze musza sie stawiac zeby zbudowac jakakolwiek pozycje spoleczna.
Innym wyjatkiem jest internet, gdzie wraz z istnieniem syndromu "rozmawiam z monitorem", mezczyzni klasy delta wyladowuja swoje emocje.
A apropo samego filmiku, w sumie fajnie, bo teraz gosciu bedzie wyciskal znacznie mniej ode mnie, sztanga spadla z w miare niskiej wysokosci, wiec poza gigantycznym bolem pewnie nic mu nie bedzie. Wiem, jestem ekspertem.
Ty jesteś taki samiec alfa, że innym kutasy odpadają pod Twoim spojrzeniem...
Bulldogiem trzymałem na łapach 200kg przy 80kg wagi i nadal było bardzo wygodnie i zero dyskomfortu.
mordo, w dupie byłeś, gówno widziałeś i jeśli masz pisać takie głupoty, to lepiej stamtąd nie wychodź
a komentowanie ludzi robiących coś w życiu kiedy samemu się nic nie robi ma chyba tylko poprawić samopoczucie takiej cipki jak Ty, nic poza tym
Uważajcie, bo wam te małe fiutki jeszcze pękną wraz z odbytem
Małpi chwyt i wszystko jasne. Szkoda, że ta sztanga mu się na ryj nie wyślizgnęła, nie mniej połamany mostek, żebra być może przebite płuco/a połamanymi żebrami, zerwane mięśnie piersiowe. Długo koleżka nie podźwiga, biorąc pod uwagę, że lekką ręką było tam ponad 200 kilo.
Chwyt był normalny. Sztanga ~225kg zrolowała nadgarstki i efekt na filmie. Rentgen i tomograf nic nie wykazał wszystko w porządku, nawet nie ma siniaków. Po tym wypadku pojechał sobie odpocząć na kajmany, a obecnie dźwiga dalej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów