📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Małpi chwyt i wszystko jasne. Szkoda, że ta sztanga mu się na ryj nie wyślizgnęła, nie mniej połamany mostek, żebra być może przebite płuco/a połamanymi żebrami, zerwane mięśnie piersiowe. Długo koleżka nie podźwiga, biorąc pod uwagę, że lekką ręką było tam ponad 200 kilo.
Zawsze bawią mnie tacy kozacy, którzy sport służący do budowania ESTETYCZNEJ sylwetki oraz utrzymania organizmu w ogólnym ZDROWIU naginają do takiego ekstremum, że wyglądem bliżej im szafie trójdzielnej niż wysportowanemu człowiekowi, a wykonywane ćwiczenia bardziej im szkodzą niż służą. O takich przypadkach, jak na powyższym filmie, nawet nie trzeba mówić, ale warto wspomnieć o obciążeniach stawów i zwiększaniu ryzyka przepukliny.
Stawiam, że max do 12h po tej sytuacji, koleś się przekręcił, jak nie natychmiast.
To już kolejny film tego typu, który oglądam i kolejny raz co najmniej dziwna akcja. Zastanawiam się bez przerwy jak ten koleś z tyłu miał go niby asekurować. Nie ma opcji żeby dźwignął taki ciężar w tej pozycji.
Dźwiganie, rwanie czy wypychanie takich ciężarów, ma chyba tylko poprawić samopoczucie posiadaczy małych fiutków, nic poza tym...
mygyry napisał/a:
Dźwiganie, rwanie czy wypychanie takich ciężarów, ma chyba tylko poprawić samopoczucie posiadaczy małych fiutków, nic poza tym...
mordo, w dupie byłeś, gówno widziałeś i jeśli masz pisać takie głupoty, to lepiej stamtąd nie wychodź
mygyry napisał/a:
a komentowanie ludzi robiących coś w życiu kiedy samemu się nic nie robi ma chyba tylko poprawić samopoczucie takiej cipki jak Ty, nic poza tym
Oj się rozstępowcy spięli, ćwiczenia a robienie z siebie kaleki, przy dźwiganiu ponad swoje możliwości to 2 różne rzeczy.
To samo się to tyczy osób komentujących osoby komentujące?
Kałmasznawardze napisał/a:
a komentowanie ludzi robiących coś w życiu kiedy samemu się nic nie robi ma chyba tylko poprawić samopoczucie takiej cipki jak Ty, nic poza tym
To samo się to tyczy osób komentujących osoby komentujące?
Hahaha jeden cwiczy, bo bycie silnym, wrecz poteznym mezczyzna automatycznie budzi szacunek, drugi cwiczy, bo chce ladnie wygladac dla Basi, ktora bedzie sie z nim pokazywac, ale i tak tylko czeka na to zeby zostac sponiewierana przez duzego, silnego samca.
Cwiczenie dla "estetyki" to pedalstwo, za kazdym razem gdy skoncze serie i przez przypadek spojrze na pedzia cwiczacego dla wygladu to jego japa wyglada jakby czekala na wysmaganie.
Gdy jestes mezczyzna, w kazdej sytuacji spolecznej ludzie licza sie z twoim zdaniem. A pizdusie w sumie niepohamowanie przyklaskluja wszystkiemu co mowisz.
Jedynym wyjatkiem sa niscy goscie z ambicjami. Oni sa przyzwyczajeni do tego, ze wszyscy sa wieksi od nich, i ze musza sie stawiac zeby zbudowac jakakolwiek pozycje spoleczna.
Innym wyjatkiem jest internet, gdzie wraz z istnieniem syndromu "rozmawiam z monitorem", mezczyzni klasy delta wyladowuja swoje emocje.
A apropo samego filmiku, w sumie fajnie, bo teraz gosciu bedzie wyciskal znacznie mniej ode mnie, sztanga spadla z w miare niskiej wysokosci, wiec poza gigantycznym bolem pewnie nic mu nie bedzie. Wiem, jestem ekspertem.
Cwiczenie dla "estetyki" to pedalstwo, za kazdym razem gdy skoncze serie i przez przypadek spojrze na pedzia cwiczacego dla wygladu to jego japa wyglada jakby czekala na wysmaganie.
Gdy jestes mezczyzna, w kazdej sytuacji spolecznej ludzie licza sie z twoim zdaniem. A pizdusie w sumie niepohamowanie przyklaskluja wszystkiemu co mowisz.
Jedynym wyjatkiem sa niscy goscie z ambicjami. Oni sa przyzwyczajeni do tego, ze wszyscy sa wieksi od nich, i ze musza sie stawiac zeby zbudowac jakakolwiek pozycje spoleczna.
Innym wyjatkiem jest internet, gdzie wraz z istnieniem syndromu "rozmawiam z monitorem", mezczyzni klasy delta wyladowuja swoje emocje.
A apropo samego filmiku, w sumie fajnie, bo teraz gosciu bedzie wyciskal znacznie mniej ode mnie, sztanga spadla z w miare niskiej wysokosci, wiec poza gigantycznym bolem pewnie nic mu nie bedzie. Wiem, jestem ekspertem.
Cytat:
Zastanawiam się bez przerwy jak ten koleś z tyłu miał go niby asekurować. Nie ma opcji żeby dźwignął taki ciężar w tej pozycji.
Gość od asekuracji jest od tego aby pomóc dźwignąć do góry jak ci sił zabraknie a nie od tego aby złapać pierdyliard kilo jak jakiś debil źle złapie sztangę, która mu z łapy wypadnie.
Kurwa kiedyś trójbój i kulturystyka była sportem dla wybranych... Teraz się namnożyła wataha pedałów z mulitsportami. Srajfon w ręku, zdjęcie na insta co serię aby się pochwalić fit życiem i dowartościować swoje ego. Po 6 miesiącach jeden mądrzejszy od drugiego...
Małpi chwyt jest poprawny czy się wam podoba czy nie. Serie ze sztangą 150 i wzwyż generują spore przeciążenia w nadgarstkach. Gros ludzi, którzy doszli do takich ciężarów boryka się bólami i nieprzyjemnymi napięciami w nadgarstkach. Małpi chwyt pozwala rozłożyć równomiernie ciężar sztangi na całej dłoni.
Małpi chwyt jest poprawny czy się wam podoba czy nie. Serie ze sztangą 150 i wzwyż generują spore przeciążenia w nadgarstkach. Gros ludzi, którzy doszli do takich ciężarów boryka się bólami i nieprzyjemnymi napięciami w nadgarstkach. Małpi chwyt pozwala rozłożyć równomiernie ciężar sztangi na całej dłoni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów