VS chłopaki nie plączą.Kolejna przeróbka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Podoba mi się motyw z przejechanym Mesem a co do Eldo to mistrz słowa a nie mistrz fristajlu. Niepotrzebnie się porwał do tego free i teraz ludzie będą go kojarzyć tylko z tym wolnym, a nie z tym że jest on w czołówce polskiej rap sceny (prawdziwej, nie tej jp jp, konfidenty to kurwy).
To niesamowite
"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spytaZakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
@miles87
tak, a do tego wiecznie placze. Jak dziewczynka.
tak, a do tego wiecznie placze. Jak dziewczynka.
Eldo miasto wyczysci ... beka z polskiego rapu zawsze grana
najlepszy moment z bolcem i nie spinajcie hejterzy, bo zobaczyliscie swojego guru w przerobce, po to jest ten portal, jak sie nie podoba to idzcie na kwejka
p.s. mowiac guru mialem na mysli kule
p.s. mowiac guru mialem na mysli kule
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów