📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
„Kolega” odsunął stół, po którym ten naiwniak zjeżdżał, żeby sobie głupi ryj rozwalił. Piwko dla „kolegi”
@up Figlarz
Kurwa rzeczywiście. Dla Ciebie zimne piwerko za
spostrzegawczość. I to jeszcze w poniedziałek z rana !
Podwójny szacun
Kurwa rzeczywiście. Dla Ciebie zimne piwerko za
spostrzegawczość. I to jeszcze w poniedziałek z rana !
Podwójny szacun
nikt nie odsunął stołu, po prostu spadł, a koleś go trzymający by go pewnie trzymać musiałby napierać asekuracyjnie do przodu, a nie trzymać go z boku
niee ta siła przyłożenia i nie ten wektor, wiec gówno mógł zrobić z tej pozycji....
to jest po prostu talent
Chuj to w sumie wie, jak to było, choć ja tam wole wersję z sadystycznym kolegą, który postanowił sprezentować nam wyśmienity filmik. W każdym razie upadł i sobie głupi ryj rozwalił i to najważniejsze!
Hetman_Wielki napisał/a:
nikt nie odsunął stołu, po prostu spadł, a koleś go trzymający by go pewnie trzymać musiałby napierać asekuracyjnie do przodu, a nie trzymać go z boku
niee ta siła przyłożenia i nie ten wektor, wiec gówno mógł zrobić z tej pozycji....
I mamy kolejnego Einsteina
baronturbina napisał/a:
Doskonała wypowiedź. Dawno temu wyszedłeś z jaskini?
Lepiej uważaj, bo jak ci gostek wyjebie z liścia, to spadniesz z wersalki.
XD
Na Podlasiu są jaskinie?
KapejloneK napisał/a:
Lepiej uważaj, bo jak ci gostek wyjebie z liścia, to spadniesz z wersalki.
Oj nie. Tylko nie to. Jestem przerażony.
Olashenco napisał/a:
XD
Na Podlasiu są jaskinie?
Tylko jaskinie i groty na ziemniaki do bimbru
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów