📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
bobrełę napisał/a:
-Gdzie kupiłeś tą lampkę?
w dupie
Wyczerpująca odpowiedź.
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Sklep polecany przez sadistic.pl
Na tej fotce moi drodzy pisze elektro-obwód po rosyjsku .pozdrawiam "starą szkołę"
wsza104 napisał/a:
Na tej fotce moi drodzy pisze elektro-obwód po rosyjsku .pozdrawiam "starą szkołę"
Po rosyjsku? Dawno do szkoły chodziłem, chyba zapomniałem już jak cyrylica wyglada. Na szczęście nie zapomniałem, że mówi się "jest napisane", a nie "pisze"...
tds1974 napisał/a:
Odbyt to sklep po czesku...
oni z naszego języka też się brechtają.
W Polsce są firmy, które mają w nazwie słowo "Fart", jest nawet taki klub siatkarski. Po angielsku znaczy to tyle co pierdnięcie. Muszą mieć radochę za granicą jak nasi na rozgrywki jadą...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów