Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
b................� 2013-02-22, 14:24 1
-Gdzie kupiłeś tą lampkę?
-W elektroodbycie.

Zgłoś
~Angel 2013-02-22, 14:33 2
bobrełę napisał/a:

-Gdzie kupiłeś tą lampkę?

w dupie

Wyczerpująca odpowiedź.
Zgłoś
Pater patriae 2013-02-22, 14:35
Bałem się wchodzić w temat, ale zapomniałem, że nie jestem na hardzie

Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Zgłoś
tds1974 2013-02-22, 17:43
Odbyt to sklep po czesku...
oni z naszego języka też się brechtają.

Zgłoś
heartagram 2013-02-22, 20:49 1

Jak już jesteśmy na nieporozumieniach językowych...
Zgłoś
skurwysyn666 2013-02-22, 20:52
Sklep polecany przez sadistic.pl
Zgłoś
wsza104 2013-02-22, 21:07 1
Na tej fotce moi drodzy pisze elektro-obwód po rosyjsku .pozdrawiam "starą szkołę"
Zgłoś
torro 2013-02-22, 21:21 2
wsza104 napisał/a:

Na tej fotce moi drodzy pisze elektro-obwód po rosyjsku .pozdrawiam "starą szkołę"

Po rosyjsku? Dawno do szkoły chodziłem, chyba zapomniałem już jak cyrylica wyglada. Na szczęście nie zapomniałem, że mówi się "jest napisane", a nie "pisze"...

tds1974 napisał/a:

Odbyt to sklep po czesku...
oni z naszego języka też się brechtają.

W Polsce są firmy, które mają w nazwie słowo "Fart", jest nawet taki klub siatkarski. Po angielsku znaczy to tyle co pierdnięcie. Muszą mieć radochę za granicą jak nasi na rozgrywki jadą...

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
Zgłoś
domin299 2013-02-22, 21:56 1
Żarówki osram z elektroodbytu
Zgłoś
wangog 2013-02-22, 22:43
Podobno dupy nie urywa...
Zgłoś
MrSpook 2013-02-23, 0:47
Ach te Czechy, ach ta Słowacja!

komuchożerca
Zgłoś
Raar 2013-02-23, 8:30
A ja tu czekam bo myślałem, że jak takie małe to gif ...
Zgłoś
Kaprys 2013-02-24, 22:31
Znajomy widział dostawczaka firmy "Dick". Pewnie chujowo tam płacą :]
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów