Myślę, że 21 grudnia 2012 roku wszystkie elektrownie na świecie powinny zgadać się ze sobą i wyłączyć prąd na jakieś 10 minut. Ot tak po prostu, aby ludzie się posrali ze strachu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
proste i dobre teraz tylko muszę przejąć sieć niemieckich elektrowni i zostanę terrorystą!!! za dziadka...
a we wrześniu 2013 żadna porodówka nie wytrzyma ....
co wy gadacie, jaki 21 grudnia, przecież mój kalendarz kończy się dopiero 31 grudnia
@up
Niesamowite
Niesamowite
Ta, majowie przewidzieli koniec świata w 2012, hiszpan jakoś nie przewidzieli. A swoją drogą, wyłączenie elektryczności na taką skalę mogłoby doprowadzić do cieżkich szkód, a po wyłączeniu doprowadzenie do stanu sprzed mogłoby zająć parę tygodni, jeśli nie więcej. To nie takie proste jak włąćzanie/wyłączanie światła w domu.
aż żal czytać to co piszecie, przecież każdy już zaczyna się przygotowywać na 21.12.2012. Ludzie apeluje do was kupujcie wodę, ryż, mąkę i inne długo terminową żywność bo nie wszyscy z nas przeżyją!!
Rozumiem, że to takie luźne średnio śmieszne stwierdzenie, ale żeby od razu na główną szło? Tak na marginesie, każda minuta braku w dostawie prądu to olbrzmie straty na elektrowni, więc zgadać to się możesz co najwyżej Rychem i Zbychem na browara.
mloodzian napisał/a:
aż żal czytać to co piszecie, przecież każdy już zaczyna się przygotowywać na 21.12.2012. Ludzie apeluje do was kupujcie wodę, ryż, mąkę i inne długo terminową żywność bo nie wszyscy z nas przeżyją!!
Jakoś arabusy nie panikują - czyli kebab będzie otwarty przed wigilią normalnie
Jaki koniec świata? -.- Koniec jednej ery, początek następnej... Jak w LoTR po pokonaniu Saurona.
@up
Na ostatniego browara w życiu, ja?
Na ostatniego browara w życiu, ja?
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
...Tak na marginesie, każda minuta braku w dostawie prądu to olbrzmie straty na elektrowni...
Same straty z racji nie sprzedanej energii, to pikuś w porównaniu do kosztów i poziomu komplikacji "wystopowania" elektrowni i jej ponownego startu. Z elektrownią nie jest tak prosto jak z lampką, że pstryk i wyłączona, pstyk drugi raz i znowu włączona.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów