📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gaz wyjebał a nie elektryk
BarmanInternetu napisał/a:
jakby gaz wyjebał i był ten płomień to by pierdolnęło porządnie
A jeśli to elektryk to gratulacje gaszenia wodą a nie pianą
LouisdeFunes napisał/a:
jakby gaz wyj***ł i był ten płomień to by pie**olnęło porządnie
A jeśli to elektryk to gratulacje gaszenia wodą a nie pianą
Elektryka nie da się ugasić.
I chuj im w dupę
BarmanInternetu napisał/a:
Renault Zoe w gazie to tylko na twojej wiosce
Ze współrzędnych wynika, że to białoruś.
A żeby jeździć autem elektrycznym, to trzeba być skończonym pedałem.
Ale, żeby jeździć takim zabawkowym elektrycznym resoraczkiem, to trzeba być już skończonym pedałem wyruchanym przez małpę z ejcem.
Sprawdziłem w internecie jak wygląda to reno, i to na pewno nie to. Następnie wstukałem "małe auta elektryczne" i wygląda to jak coś podobnego do ZD D2S
A żeby jeździć autem elektrycznym, to trzeba być skończonym pedałem.
Ale, żeby jeździć takim zabawkowym elektrycznym resoraczkiem, to trzeba być już skończonym pedałem wyruchanym przez małpę z ejcem.
Isthistheend napisał/a:
renault zoe, a gasił chyba gaśnicą bo się dymiło .
BękartProboszcza napisał/a:
Renault Zoe w gazie to tylko na twojej wiosce
Sprawdziłem w internecie jak wygląda to reno, i to na pewno nie to. Następnie wstukałem "małe auta elektryczne" i wygląda to jak coś podobnego do ZD D2S
Sprawdź sobie jak wygląda wybuch gazu. Swoją drogą o wybuch butli naprawdę ciężko, szczególnie na otwartym polu gdzie trudniej zmieścić się między górną a dolną granicą wybuchowości propanu. Nawet strzelając z broni palnej nie da rady wysadzić butli jeśli nie użyjesz pocisków smugowych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów