📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BarmanInternetu napisał/a:
Gaz wyj🤬 a nie elektryk
jakby gaz wyj🤬 i był ten płomień to by p🤬lnęło porządnie
A jeśli to elektryk to gratulacje gaszenia wodą a nie pianą
LouisdeFunes napisał/a:
jakby gaz wyj***ł i był ten płomień to by pie**olnęło porządnie
A jeśli to elektryk to gratulacje gaszenia wodą a nie pianą
Elektryka nie da się ugasić.

Elektryka się gasi wodą, tylko że trwa to trzy dni.
Ale tutaj to mi wygląda na gaz.
Ale tutaj to mi wygląda na gaz.
Gaz wyj🤬 a nie elektryk
Renault Zoe w gazie to tylko na twojej wiosce

Ze współrzędnych wynika, że to białoruś.
A żeby jeździć autem elektrycznym, to trzeba być skończonym pedałem.
Ale, żeby jeździć takim zabawkowym elektrycznym resoraczkiem, to trzeba być już skończonym pedałem wyr🤬anym przez małpę z ejcem.
Sprawdziłem w internecie jak wygląda to reno, i to na pewno nie to. Następnie wstukałem "małe auta elektryczne" i wygląda to jak coś podobnego do ZD D2S
A żeby jeździć autem elektrycznym, to trzeba być skończonym pedałem.
Ale, żeby jeździć takim zabawkowym elektrycznym resoraczkiem, to trzeba być już skończonym pedałem wyr🤬anym przez małpę z ejcem.
Isthistheend napisał/a:
renault zoe, a gasił chyba gaśnicą bo się dymiło .
BękartProboszcza napisał/a:
Renault Zoe w gazie to tylko na twojej wiosce
Sprawdziłem w internecie jak wygląda to reno, i to na pewno nie to. Następnie wstukałem "małe auta elektryczne" i wygląda to jak coś podobnego do ZD D2S
McSadol napisał/a:
to w kacapowie więc ok ..
A dokładniej na Białorusi.
Gaz wyj***ł a nie elektryk
Sprawdź sobie jak wygląda wybuch gazu. Swoją drogą o wybuch butli naprawdę ciężko, szczególnie na otwartym polu gdzie trudniej zmieścić się między górną a dolną granicą wybuchowości propanu. Nawet strzelając z broni palnej nie da rady wysadzić butli jeśli nie użyjesz pocisków smugowych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie