📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby to się stało w trakcie jazdy, rowerzysta pobiłby wszelkie rekordy prędkości.
Da silva miałby większe szanse na ucieczke przed glinami tym sprzętem
xgrand90x napisał/a:
I niech ktoś mi powie czy samochody elektryczne są bezpieczne
Dodam, że większość posiadaczy tych podróbek trzyma je w garażu w domu...
nie zacytuję tych ekologicznych słów gdy rano będzie pedalaż , pedałaował na nim do swojego korpo
To wyremontowane T-72 dla armii. A tutaj mamy demonstrację tego co stanie się po trafieniu kumulcem.
Takafura napisał/a:
Dodam, że większość posiadaczy tych podróbek trzyma je w garażu w domu...
Wyobraź sobie że ludzie trzymają laptopy w palnych torbach na laptopy.
Telefony obok siebie na łóżku.
Wibrator z akumulatorkiem pod łóżkiem...
Statystycznie jak spali się 0.0001% akumulatorowych rowerów to nie ma znaczenia.
Niestety to przekleństwo akumulatorów litowo - jonowych i litowo - polimerowych... Szybkość ładowania i brak efektu pamięci okupiona jest sporym ryzykiem samozapłonu. To dlatego Dreamlinery miały takie kłopoty zaraz po wejściu do służby, za bardzo się jarały... No cóż, jak zwykle poczekamy na coś nowego...
polakwrocek napisał/a:
Wyobraź sobie że ludzie trzymają laptopy w palnych torbach na laptopy.
Telefony obok siebie na łóżku.
Wibrator z akumulatorkiem pod łóżkiem...
Statystycznie jak spali się 0.0001% akumulatorowych rowerów to nie ma znaczenia.
Niby racja.
Ale co innego oryginalne aku a zamiennik za 30 % ceny, prawda ?
I jak się te 0,00001 % pomnoży przez miliony komórek, tabletów, nawigacji, deskorolki elektryczne, rower, motory, samochody to całkiem konkretne liczby samozapłonów wychodzą.
"Ale co innego oryginalne aku a zamiennik za 30 % ceny, prawda ? "
Szajsunk kiedyś dał to ludziom na gratisie, nie musieli nic kupować
Szajsunk kiedyś dał to ludziom na gratisie, nie musieli nic kupować
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów