Wspaniały teledysk o polskich dziewczynach i wakacjach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i feel good uuhhuuu hahahhahahah kozak
de Sade sie w grobie przewraca
wspaniale jest w tym teledysku jedynie to ze mozna dac pause i go nie ogladac. Przeciesz to jest porazka i hanba. Ja nie wiem czego Ty sluchasz ze takie rzeczy wynajdujesz. Mi by bylo wstyd z czyms takim sie pokazac:/
prosze o usuniecie tego z glownej bo po prostu jest to zenujace ! to nie knajpa z disco polo. A chyba pozadna strona nie ? pytam sie kurde :/
P.S do 2 ludzi co mu dali piwo, pytam sie za co ? myslicie ze to co jest na glownej jest zawsze "super, extra, boskie" ? troche rozumu i wiecej krytyki a nie podazac jak cielaczki za reszta stada. Jakby ktos wam sloik w dupe wcisna, bo bylo na glownej to piwo byscie tez dali, nie ? no to moje gratulacje:)
wspaniale jest w tym teledysku jedynie to ze mozna dac pause i go nie ogladac. Przeciesz to jest porazka i hanba. Ja nie wiem czego Ty sluchasz ze takie rzeczy wynajdujesz. Mi by bylo wstyd z czyms takim sie pokazac:/
prosze o usuniecie tego z glownej bo po prostu jest to zenujace ! to nie knajpa z disco polo. A chyba pozadna strona nie ? pytam sie kurde :/
P.S do 2 ludzi co mu dali piwo, pytam sie za co ? myslicie ze to co jest na glownej jest zawsze "super, extra, boskie" ? troche rozumu i wiecej krytyki a nie podazac jak cielaczki za reszta stada. Jakby ktos wam sloik w dupe wcisna, bo bylo na glownej to piwo byscie tez dali, nie ? no to moje gratulacje:)
Bardzo dobry teledysk Wegorza Elektrycznego:) Przeciez ten teledysk jest ironiczny nie widac tego? Mnichu na serio wieksze badziewia tu trafiaja:) A Wegorz jest Wegorz, krol elektro-punka z Lodzi:)
Żenujące
mnich ty sie w łeb pierdolnij, że tak ci powiem. Czasem trzeba przybrać trochę dystansu, jeśli coś się tobie nie podoba nie znaczy, że innym też ma się nie podobać. Teledysk jest jak najbardziej pozytywnie zjebany, to samo nuta i za to piwo leci! xD
zajebiste! Mnich nie martw się tymi komami nade mną... myślą chłopaky i dziewczyny, że to na poważnie ktoś nakręcił...
Proponuje większe poczucie HUMORU !
Proponuje większe poczucie HUMORU !
Kurwa zygam!!!!
Mnich napisał/a:
Przeciesz
Mnich napisał/a:
to jest porazka i hanba
A czy ty znasz już sekret Mnicha?
Jak to jest punk to ja jestem hip hopem z dlugimi wlosami sluchajacym In Flames :/
no sorry ale co ma byc fajnego w ogladaniu kolesia z dziwna morda i plastikowymi niezbyt ladnymi dziewczynami? nawet jak sie zamknie oczy to i tak falsz i koslawy rytm:/
Acho... Jak ktos pisze madrze i nie ma sie do czego przyczepic to zawsze ktos wypomina jakies bledy ortograficzne. Nie trzeba pisac poprawnie zeby pisac tresciwie i inteligetnie:/ zamiast wygrzebywac takie smaczki wez sie lepiej odezwij a nie baw slowami.
no sorry ale co ma byc fajnego w ogladaniu kolesia z dziwna morda i plastikowymi niezbyt ladnymi dziewczynami? nawet jak sie zamknie oczy to i tak falsz i koslawy rytm:/
Acho... Jak ktos pisze madrze i nie ma sie do czego przyczepic to zawsze ktos wypomina jakies bledy ortograficzne. Nie trzeba pisac poprawnie zeby pisac tresciwie i inteligetnie:/ zamiast wygrzebywac takie smaczki wez sie lepiej odezwij a nie baw slowami.
mhhmm aha
[img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]
Mnich napisał/a:
Skromniacha ;]Jak ktos pisze madrze
Mnich napisał/a:
Może nie mam nic mądrego do powiedzenia? Jest takie przysłowie: "Lepiej siedzieć cicho i sprawiac wrażenie idioty niż odezwać sie i rozwiać wszystkie wątpliwości"zamiast wygrzebywac takie smaczki wez sie lepiej odezwij a nie baw slowami.
I generalnie się z Tobą zgadzam, nie wytknąłem Ci błędu, żeby ci dojebać tylko tak jakoś, wybacz ;]
Mnich napisał/a:
to jest strona ze wszystkim co jest zabawne,drastyczne, głupie, zboczone a jako przyszły inż. Budownictwa nie muszę posiadać tak wysublimowanego smaku i poczucia humoru jak ty.
Dostałem 21piw to chyba jest fajne.
vectroos napisał/a:
Bez jaj ale takie gówna to nie na ten portal...
wrzuć coś lepszego, albo napisz coś kreatywnego a nie "gówno".
Blackdevil napisał/a:
Kurwa zygam!!!!
stary dodałeś piwo !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów