18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
l................s 2009-09-07, 0:50
i feel good uuhhuuu hahahhahahah kozak
Zgłoś
Mnich 2009-09-07, 1:42 4
de Sade sie w grobie przewraca

wspaniale jest w tym teledysku jedynie to ze mozna dac pause i go nie ogladac. Przeciesz to jest porazka i hanba. Ja nie wiem czego Ty sluchasz ze takie rzeczy wynajdujesz. Mi by bylo wstyd z czyms takim sie pokazac:/

prosze o usuniecie tego z glownej bo po prostu jest to zenujace ! to nie knajpa z disco polo. A chyba pozadna strona nie ? pytam sie kurde :/

P.S do 2 ludzi co mu dali piwo, pytam sie za co ? myslicie ze to co jest na glownej jest zawsze "super, extra, boskie" ? troche rozumu i wiecej krytyki a nie podazac jak cielaczki za reszta stada. Jakby ktos wam sloik w dupe wcisna, bo bylo na glownej to piwo byscie tez dali, nie ? no to moje gratulacje:)
Zgłoś
c................t 2009-09-07, 2:03 3
Bardzo dobry teledysk Wegorza Elektrycznego:) Przeciez ten teledysk jest ironiczny nie widac tego? Mnichu na serio wieksze badziewia tu trafiaja:) A Wegorz jest Wegorz, krol elektro-punka z Lodzi:)
Zgłoś
M................M 2009-09-07, 7:15
Żenujące
Zgłoś
vectroos 2009-09-07, 7:41
Bez jaj ale takie gówna to nie na ten portal...
Zgłoś
DMN 2009-09-07, 8:55
mnich ty sie w łeb pierdolnij, że tak ci powiem. Czasem trzeba przybrać trochę dystansu, jeśli coś się tobie nie podoba nie znaczy, że innym też ma się nie podobać. Teledysk jest jak najbardziej pozytywnie zjebany, to samo nuta i za to piwo leci! xD
Zgłoś
wolo 2009-09-07, 11:10
zajebiste! Mnich nie martw się tymi komami nade mną... myślą chłopaky i dziewczyny, że to na poważnie ktoś nakręcił...
Proponuje większe poczucie HUMORU !
Zgłoś
Pabloos 2009-09-07, 11:21
Teledysk na szydere, a Mnich ma manie wielkości
Zgłoś
Blackdevil 2009-09-07, 13:03
Kurwa zygam!!!!
Zgłoś
Acho 2009-09-07, 14:00 1
Mnich napisał/a:

Przeciesz

Mnich napisał/a:

to jest porazka i hanba

A czy ty znasz już sekret Mnicha?
Zgłoś
Mnich 2009-09-07, 15:37
Jak to jest punk to ja jestem hip hopem z dlugimi wlosami sluchajacym In Flames :/

no sorry ale co ma byc fajnego w ogladaniu kolesia z dziwna morda i plastikowymi niezbyt ladnymi dziewczynami? nawet jak sie zamknie oczy to i tak falsz i koslawy rytm:/

Acho... Jak ktos pisze madrze i nie ma sie do czego przyczepic to zawsze ktos wypomina jakies bledy ortograficzne. Nie trzeba pisac poprawnie zeby pisac tresciwie i inteligetnie:/ zamiast wygrzebywac takie smaczki wez sie lepiej odezwij a nie baw slowami.
Zgłoś
Skupek 2009-09-07, 17:16
mhhmm aha
Zgłoś
Acho 2009-09-07, 21:14
Mnichu się nie unoś tak.
Mnich napisał/a:

Jak ktos pisze madrze

Skromniacha ;]
Mnich napisał/a:

zamiast wygrzebywac takie smaczki wez sie lepiej odezwij a nie baw slowami.

Może nie mam nic mądrego do powiedzenia? Jest takie przysłowie: "Lepiej siedzieć cicho i sprawiac wrażenie idioty niż odezwać sie i rozwiać wszystkie wątpliwości"

I generalnie się z Tobą zgadzam, nie wytknąłem Ci błędu, żeby ci dojebać tylko tak jakoś, wybacz ;]
Zgłoś
nikos 2009-09-07, 22:42
Mnich napisał/a:

prosze o usuniecie tego z glownej bo po prostu jest to zenujace ! to nie knajpa z disco polo. A chyba pozadna strona nie ? pytam sie kurde :/

to jest strona ze wszystkim co jest zabawne,drastyczne, głupie, zboczone a jako przyszły inż. Budownictwa nie muszę posiadać tak wysublimowanego smaku i poczucia humoru jak ty.
Dostałem 21piw to chyba jest fajne.

vectroos napisał/a:

Bez jaj ale takie gówna to nie na ten portal...

wrzuć coś lepszego, albo napisz coś kreatywnego a nie "gówno".

Blackdevil napisał/a:

Kurwa zygam!!!!

stary dodałeś piwo !
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem