18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
u................t 2018-04-13, 17:39 3
@up też sie właśnie zastanawiam.
Zgłoś
propan-butan 2018-04-13, 17:58 1
Grupa 3 podobnie, tam też niezłe pole minowe. Macedonia vs Grecja vs Turcja, miłość kwitnie
Zgłoś
albazsanagycjib 2018-04-13, 18:04 1
No jest, tak jak Kazachstan i Cypr. I Rosja.

Swoją droga tam w ogóle śmieszkowie grupy - w grupie 3. jest Turcja z Grecją i dalej z Macedonią, trójkąt miłości, a w grupie 7. powtarzają się dwa schematy kolorów flag. A w 5. są kraje, które do niczego nie pasują.
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2018-04-13, 19:44
Nie lubisz Żydów, prawda? To strach czy zazdrość?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
zomos 2018-04-13, 20:36
Od kiedy Izrael leży w Europie ?
Zgłoś
Noside 2018-04-13, 21:20 1
albazsanagycjib napisał/a:

No jest, tak jak Kazachstan i Cypr. I Rosja.

Swoją droga tam w ogóle śmieszkowie grupy - w grupie 3. jest Turcja z Grecją i dalej z Macedonią, trójkąt miłości, a w grupie 7. powtarzają się dwa schematy kolorów flag. A w 5. są kraje, które do niczego nie pasują.

Jeżeli poukładać pierwsze litery państw, to pierwsze cztery grupy przy odpowiednich wynikach mogą dać napis I-S-I-S
Z kolei cztery ostatnie grupy, czytane od tyłu dadzą M-I-L-F
Ktoś chce MILFa z ISIS??

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
zwierzak30 2018-04-13, 22:23
UP@ zomos , ulthart , mp0011

Do szkoły kurwa won.Książki od historii do łapy i powtarzamy materiał. Nie jestem historykiem ale obiło mi się o uszy że to nie jest nowy pomysł.Car już coś tam kombinował.
A tę wojenkę z Putinem na upainie to kto według was DEBILE sponsoruje??

A ten ostatnio taki głośny atak chemiczny to kto?? Trampek publicznie już się wypowiadał że chcą się wycofać ( opinia publiczna zaczęła już się dopytywać "Co tak długo tę demokrację tam wprowadzacie? "),a pejsatym nie w smak bo odpłyną posiłki jakby Palestyna się naprawdę wkurwiła. Jebnęli gazem i JuEsEj ma powód żeby dłużej ropę pompować ...
ups... sorry,demokrację wprowadzać.

janlew napisał/a:

Tak, tak wiemy "Jaranie się piłką nożną to pedalstwo, a wszystkie...", tylko że po pierwsze primo, to jest piłka ręczna. A po drugie primo ultimo, tu nie chodzi o jaranie się jakąkolwiek piłką. Chodzi o to że śmiechłem, gdy rano w radio usłyszałem skład grupy.

Inna rzecz że piłkarzy ręcznych od czasu tego spotu, darzę względnym szacunkiem.

Przepraszam za moją ignorancję,ale może mi to ktoś wytłumaczyć. ( Te barwy ) to dla debili bądź dowciapnych.

Zgłoś
mp0011 2018-04-13, 22:26
zwierzak30 napisał/a:

UP@ zomos , ulthart , mp0011]

Do szkoły kurwa won.Książki od historii do łapy i powtarzamy materiał.

Obrazek

Z tego co pamiętam, o granicach Europy będziesz się uczył na geografii, nie na historii.
A tymczasem marsz od kompa, pszyrę odrabiać.
Zgłoś
nudzimisiexd 2018-04-13, 22:42
nowynick napisał/a:

Kosowo jak tak dalej pójdzie przestanie zaraz istnieć (Serbia grupuje na granicach wojsko), Niemcy same się w Ciapaland zmieniają, Izrael w każdej chwili może zarobić atomówką od wkurwionych Arabów, a Polska najechana przez Ruskich. Kurwa piękna grupa krajów, które do Euro może nie doczekać...

Tak, ten mit o wojsku na granicy z Kosowem krąży od 2008, takie pierdololo. Nikt żadnych wojsk nie organizuje a Serbia stara się o członkostwo w UE
Zgłoś
Piotru70 2018-04-13, 22:53 3
janlew napisał/a:

Jak jakiś kraj zostanie niedługo najechany to raczej nie nasz, prędzej UPA-ina. Pewnie po podziale, dogadaniu się, upadku UE etc. wyglądało by to jakoś tak:

Obrazek

Królestwo Polsko-Węgierskie będzie wtedy kiedy Książę Orban machnie dzieciaka Kaczyńskiemu Drugiemu.
Zgłoś
razak 2018-04-13, 23:23
mp0011 napisał/a:

Z tego co pamiętam, o granicach Europy będziesz się uczył na geografii, nie na historii.
A tymczasem marsz od kompa, pszyrę odrabiać.

i Ty kogoś pouczasz ? skończ w końcu dziadku zaocznie podstawówkę to może Cie kurwa na lekcji języka ojczystego nauczą jak piszemy słowo "PRZYRODA" i chuj mnie tłumaczenia, że to specjalnie. Za chuja w nie nie wierzę więc stara niech kanapki na dwie zmiany zacznie pakować
Zgłoś
KrisPL 2018-04-14, 17:48 1
@zwierzak30, kolego te barwy to barwy Vive Kielce, cieszę się że pomogłem
Zgłoś
niemamskarpet. 2018-04-16, 12:44
dobrze, że piszecie tyle komentarzy bo mam więcej do czytania i mi czas szybciej w pracy leci

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów