Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Swoją droga tam w ogóle śmieszkowie grupy - w grupie 3. jest Turcja z Grecją i dalej z Macedonią, trójkąt miłości, a w grupie 7. powtarzają się dwa schematy kolorów flag. A w 5. są kraje, które do niczego nie pasują.
No jest, tak jak Kazachstan i Cypr. I Rosja.
Swoją droga tam w ogóle śmieszkowie grupy - w grupie 3. jest Turcja z Grecją i dalej z Macedonią, trójkąt miłości, a w grupie 7. powtarzają się dwa schematy kolorów flag. A w 5. są kraje, które do niczego nie pasują.
Jeżeli poukładać pierwsze litery państw, to pierwsze cztery grupy przy odpowiednich wynikach mogą dać napis I-S-I-S
Z kolei cztery ostatnie grupy, czytane od tyłu dadzą M-I-L-F
Ktoś chce MILFa z ISIS??
Do szkoły kurwa won.Książki od historii do łapy i powtarzamy materiał. Nie jestem historykiem ale obiło mi się o uszy że to nie jest nowy pomysł.Car już coś tam kombinował.
A tę wojenkę z Putinem na upainie to kto według was DEBILE sponsoruje??
A ten ostatnio taki głośny atak chemiczny to kto?? Trampek publicznie już się wypowiadał że chcą się wycofać ( opinia publiczna zaczęła już się dopytywać "Co tak długo tę demokrację tam wprowadzacie? "),a pejsatym nie w smak bo odpłyną posiłki jakby Palestyna się naprawdę wkurwiła. Jebnęli gazem i JuEsEj ma powód żeby dłużej ropę pompować ...
ups... sorry,demokrację wprowadzać.
Tak, tak wiemy "Jaranie się piłką nożną to pedalstwo, a wszystkie...", tylko że po pierwsze primo, to jest piłka ręczna. A po drugie primo ultimo, tu nie chodzi o jaranie się jakąkolwiek piłką. Chodzi o to że śmiechłem, gdy rano w radio usłyszałem skład grupy.
Inna rzecz że piłkarzy ręcznych od czasu tego spotu, darzę względnym szacunkiem.
Przepraszam za moją ignorancję,ale może mi to ktoś wytłumaczyć. ( Te barwy ) to dla debili bądź dowciapnych.
Kosowo jak tak dalej pójdzie przestanie zaraz istnieć (Serbia grupuje na granicach wojsko), Niemcy same się w Ciapaland zmieniają, Izrael w każdej chwili może zarobić atomówką od wkurwionych Arabów, a Polska najechana przez Ruskich. Kurwa piękna grupa krajów, które do Euro może nie doczekać...
Tak, ten mit o wojsku na granicy z Kosowem krąży od 2008, takie pierdololo. Nikt żadnych wojsk nie organizuje a Serbia stara się o członkostwo w UE
i Ty kogoś pouczasz ? skończ w końcu dziadku zaocznie podstawówkę to może Cie kurwa na lekcji języka ojczystego nauczą jak piszemy słowo "PRZYRODA" i chuj mnie tłumaczenia, że to specjalnie. Za chuja w nie nie wierzę więc stara niech kanapki na dwie zmiany zacznie pakować
Z tego co pamiętam, o granicach Europy będziesz się uczył na geografii, nie na historii.
A tymczasem marsz od kompa, pszyrę odrabiać.