Swoją droga tam w ogóle śmieszkowie grupy - w grupie 3. jest Turcja z Grecją i dalej z Macedonią, trójkąt miłości, a w grupie 7. powtarzają się dwa schematy kolorów flag. A w 5. są kraje, które do niczego nie pasują.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.No jest, tak jak Kazachstan i Cypr. I Rosja.
Swoją droga tam w ogóle śmieszkowie grupy - w grupie 3. jest Turcja z Grecją i dalej z Macedonią, trójkąt miłości, a w grupie 7. powtarzają się dwa schematy kolorów flag. A w 5. są kraje, które do niczego nie pasują.
Jeżeli poukładać pierwsze litery państw, to pierwsze cztery grupy przy odpowiednich wynikach mogą dać napis I-S-I-S
Z kolei cztery ostatnie grupy, czytane od tyłu dadzą M-I-L-F
Ktoś chce MILFa z ISIS??
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Do szkoły kurwa won.Książki od historii do łapy i powtarzamy materiał. Nie jestem historykiem ale obiło mi się o uszy że to nie jest nowy pomysł.Car już coś tam kombinował.
A tę wojenkę z Putinem na upainie to kto według was DEBILE sponsoruje??
A ten ostatnio taki głośny atak chemiczny to kto?? Trampek publicznie już się wypowiadał że chcą się wycofać ( opinia publiczna zaczęła już się dopytywać "Co tak długo tę demokrację tam wprowadzacie? "),a pejsatym nie w smak bo odpłyną posiłki jakby Palestyna się naprawdę wkurwiła. Jebnęli gazem i JuEsEj ma powód żeby dłużej ropę pompować ...
ups... sorry,demokrację wprowadzać.
Tak, tak wiemy "Jaranie się piłką nożną to pedalstwo, a wszystkie...", tylko że po pierwsze primo, to jest piłka ręczna. A po drugie primo ultimo, tu nie chodzi o jaranie się jakąkolwiek piłką. Chodzi o to że śmiechłem, gdy rano w radio usłyszałem skład grupy.
Inna rzecz że piłkarzy ręcznych od czasu tego spotu, darzę względnym szacunkiem.
Przepraszam za moją ignorancję,ale może mi to ktoś wytłumaczyć. ( Te barwy ) to dla debili bądź dowciapnych.
Kosowo jak tak dalej pójdzie przestanie zaraz istnieć (Serbia grupuje na granicach wojsko), Niemcy same się w Ciapaland zmieniają, Izrael w każdej chwili może zarobić atomówką od wkurwionych Arabów, a Polska najechana przez Ruskich. Kurwa piękna grupa krajów, które do Euro może nie doczekać...
Tak, ten mit o wojsku na granicy z Kosowem krąży od 2008, takie pierdololo. Nikt żadnych wojsk nie organizuje a Serbia stara się o członkostwo w UE
i Ty kogoś pouczasz ? skończ w końcu dziadku zaocznie podstawówkę to może Cie kurwa na lekcji języka ojczystego nauczą jak piszemy słowo "PRZYRODA" i chuj mnie tłumaczenia, że to specjalnie. Za chuja w nie nie wierzę więc stara niech kanapki na dwie zmiany zacznie pakować
Z tego co pamiętam, o granicach Europy będziesz się uczył na geografii, nie na historii.
A tymczasem marsz od kompa, pszyrę odrabiać.