📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Poczekamy do drugiego grudnia i sprawdzimy
Psowaty napisał/a:
Serio? Piłka nożna? Czy to jest odpowiedni materiał na tej stronie? Nie potrafię zrozumieć jak można interesować się tym zniszczonym skomercjalizowanym sportem.
Tak, tak wiemy "Jaranie się piłką nożną to pedalstwo, a wszystkie...", tylko że po pierwsze primo, to jest piłka ręczna. A po drugie primo ultimo, tu nie chodzi o jaranie się jakąkolwiek piłką. Chodzi o to że śmiechłem, gdy rano w radio usłyszałem skład grupy.
Inna rzecz że piłkarzy ręcznych od czasu tego spotu, darzę względnym szacunkiem.
Kosowo jak tak dalej pójdzie przestanie zaraz istnieć (Serbia grupuje na granicach wojsko), Niemcy same się w Ciapaland zmieniają, Izrael w każdej chwili może zarobić atomówką od wkurwionych Arabów, a Polska najechana przez Ruskich. Kurwa piękna grupa krajów, które do Euro może nie doczekać...
piłka ręczna panowie
Najadą nas aby przejąć Biedronki i montownieKosowo jak tak dalej pójdzie przestanie zaraz istnieć (Serbia grupuje na granicach wojsko), Niemcy same się w Ciapaland zmieniają, Izrael w każdej chwili może zarobić atomówką od wkurwionych Arabów, a Polska najechana przez Ruskich. Kurwa piękna grupa krajów, które do Euro może nie doczekać...
styx38 napisał/a:
Najadą nas aby przejąć Biedronki i montownie
Jak jakiś kraj zostanie niedługo najechany to raczej nie nasz, prędzej UPA-ina. Pewnie po podziale, dogadaniu się, upadku UE etc. wyglądało by to jakoś tak:
@up, Ale ty wiesz że Chazaria była nad Wołgą i Morzem (jeziorem?) Kaspijskim tam gdzie Pieczyngowie mniej więcej a nie na Wołyniu?
Wiem, ale zakładam że żydzi dzieląc się z ruskimi Ukrainą wezmą se lepszą część. Trochę się przesunie na zachód, ale nie jakoś bardzo. My też się przesunęliśmy od II RP.
Tentego ten, cała grupa to kraje istniejące teoretycznie, bądź nieistniejące. Śmieszki heheszki.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Będzie dużo spalonych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów