Sam się w to bawie ale to już przegina
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ktoś wie gdzie w Polsce można się ponapierdalać na siekiery i miecze ?
W średniowieczu tez się z takim zacięciem tłukli. Nikt się nie patrzył na styl, tylko dochodziło do zwarcia i robił sie kocioł. Komu się udało to przeżył.
Na późny wiek to sobie tak mogą tłuc, mają płytówki itp. Niech spróbują tak zrobić na wczesnych
Kurwa niech robią co im się podoba, w końcu napierdalają się między sobą. Co wam to kurwa przeszkadza.
siedlik napisał/a:
"Przepraszam ale pan raczej powininien sie polozyc, bo o to tym plastikowym mieczem uderzylem pana w serduszko"
Brałeś w ogóle udział w czymś takim czy standardowo jak to na polaczka cebulaczka przystało pierdolisz a w dupie byłeś i gówno widziałeś??
Pierdolicie.
Ważna jest kurwa pasja. Chcą się tłuc w metalowych puszkach to niech się tłuką. Co z tego, że miecze nie są ostre (tak, niech znajdzie się kozak, który da sobie dobrowolnie w walce uciąć łapę (kalectwo), albo uciąć komuś (sądy i więzienia), skoro dla nich sprawia to frajdę?
Lepsze to niż siedzenie przed kompem okrągłą dobę i napierdalanie po wszystkich, którzy coś robią dla siebie.
Ważna jest kurwa pasja. Chcą się tłuc w metalowych puszkach to niech się tłuką. Co z tego, że miecze nie są ostre (tak, niech znajdzie się kozak, który da sobie dobrowolnie w walce uciąć łapę (kalectwo), albo uciąć komuś (sądy i więzienia), skoro dla nich sprawia to frajdę?
Lepsze to niż siedzenie przed kompem okrągłą dobę i napierdalanie po wszystkich, którzy coś robią dla siebie.
Hejterskie polskie ścierwo nagrało się za dużo w assasiny, wiedźmina czy tekena i teraz zniewieściałe miernoty które nawet w wojsku nie były myślą, że w średniowieczu każdy napierdalał oburęcznym tasakiem jak Geralt i robili combo ścinając trzy głowy naraz niczym Podbipięta w OiM.
Wy takie nienawistne, tępe jesteście zwierzeta, że to się w pale nie mieści..
W rzeczywistości wyglądało to praktycznie tak samo, tylko broń była ostra a konie tratowały pod kopytami bardziej nieuważnych zawadiaków. Jak niby mają wyglądać ruchy typa zakutego w stal? Bitwa to nie pojedynek na sztychy jak w hiszpańskich filmach.
Co chuj komu szkodzi, że ktoś chce się napierdalać? Żal w dupę wchodzi, bo pełne zbroje płytowe kosztują nawet ponad 15 tysięcy?
Oby Hitler wstał w końcu z grobu i zrobił porządek z tymi żydowskimi fejsbukami i hejtami, które każą nam się nienawidzić.
Wy takie nienawistne, tępe jesteście zwierzeta, że to się w pale nie mieści..
W rzeczywistości wyglądało to praktycznie tak samo, tylko broń była ostra a konie tratowały pod kopytami bardziej nieuważnych zawadiaków. Jak niby mają wyglądać ruchy typa zakutego w stal? Bitwa to nie pojedynek na sztychy jak w hiszpańskich filmach.
Co chuj komu szkodzi, że ktoś chce się napierdalać? Żal w dupę wchodzi, bo pełne zbroje płytowe kosztują nawet ponad 15 tysięcy?
Oby Hitler wstał w końcu z grobu i zrobił porządek z tymi żydowskimi fejsbukami i hejtami, które każą nam się nienawidzić.
Nie dziwne, ze w tegorocznej Bitwie Narodów we Francji wygrali prawie wszystkie walki i nie mieli sobie równych.
W sumie temat mnie zaintrygował i znalazłem zajebisty filmik z polskich eliminacji na YT:
watch?v=2A4-TIvKCNw
(Nie wiem czemu mi nie chciało wstawić filmiku)
watch?v=2A4-TIvKCNw
(Nie wiem czemu mi nie chciało wstawić filmiku)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów