Zawodnik po kolei eliminuje swoich przeciwników
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
mateo91g napisał/a:
Po prostu ciency byli
To się zgłoś i udowodnij żeś lepszy.
Te pytania na ogół arcy trudne nie są, ale wymagają dużego przekroju wiedzy, ja bym poległ na laserze (obstawiałbym 1940) i imieniu męża Izoldy....
Ostatni "prawilny" teleturniej sprawdzający wiedzę. Va Bank i Wielka Gra trzymały poziom to nie. Musieli zakończyć emisję, bo dla społeczeństwa były za mądre... Świecie... Quo vadis?
Trudne pytania jak dla mnie. Sam nic nie wiedziałem, ale ja to tępy jestem.
Jak mnie wkurwiają komentarze typu - "Zrób lepiej"... Czy ja kurwa muszę być piekarzem, żeby jeść bułki? Mateo91 napisał, że byli ciency, bo tak ich ocenił i ma prawo, ma pierdolone prawo, aby subiektywnie powiedzieć, że byli ciency. Na chuj te mądrości " to idź do programu i pokaż, żeś lepszy". Pierdol się!
Z tym laserem to akurat było proste. A jak ktoś nie wie, to niech weźmie to na logikę. W 1940 roku na pewno nie. Słyszał ktoś z was żeby podczas 2 wojny światowej była jakaś wzmianka o laserze? Wtedy nie było rakiet naprowadzających. 1990 też nie, bo pamiętam za łepka z "laserami" się latało. Więc zostaje 1960. Ale ja tam chuja wiem...
Ja jestem piekarzem. I jem bułki. Dobre są. Subiektywnie. Pozdrawiam
E myślałem, że do końca dojedzie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów