18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 42 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Może kogoś zaciekawi.

Cytat:

BOA (Biuro Operacji Antyterrorystycznych) Komendy Głównej Policji jest centralną komórką organizacyjną Policji m. in. ds. wykrywania i zwalczania terroryzmu, zajmującą się zwalczaniem przestępczości zorganizowanej, konwojującą najgrożniejszych przestępców w tym ekstradowanych, dokonującą zatrzymań najniebezpieczniejszych ludzi i inne.

enjoy!

Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Zgłoś
Novotko 2012-09-01, 0:37
sterydowy bicepsik ?

Zgłoś
ddobry10 2012-09-01, 1:12
1:39 " można liczyć tu na godziwy zarobek" wyjebało mnie z fotela haha .

" 1 moment "
youtube.com/watch?v=RjzujFoWxY8
Zgłoś
bambaleon 2012-09-01, 13:44
A jak ja to wrzuciłem to mi wyjebali do zbiorczego

sadistic.pl/jednostki-specjalne-vt46579,30.htm381547
Zgłoś
Gonzoitano 2012-09-01, 19:05
To ci sami co wybijają zęby przypadkowym osobom?
Zgłoś
banshee 2012-09-02, 11:20
Gonzoitano napisał/a:

To ci sami co wybijają zęby przypadkowym osobom?

Zęby wybijają pajace z kryminalnej
Zgłoś
forest1600 2012-09-03, 15:04
mi usuneli post w ktorym wysmialem stwierdzenie ze warszawa jest miastem ktore rozwija sie bardzo szybko, jak se to przypominam to dalej mi sie smiac chce

asg2few
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów