18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Może kogoś zaciekawi.

Cytat:

BOA (Biuro Operacji Antyterrorystycznych) Komendy Głównej Policji jest centralną komórką organizacyjną Policji m. in. ds. wykrywania i zwalczania terroryzmu, zajmującą się zwalczaniem przestępczości zorganizowanej, konwojującą najgrożniejszych przestępców w tym ekstradowanych, dokonującą zatrzymań najniebezpieczniejszych ludzi i inne.

enjoy!

Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Zgłoś
turkowizorka 2012-08-31, 1:02
Jak już zassałeś z jutuba to było wrzucić tutaj w jednym kawałku. To tylko chwila renderowania a masz cały reportaż. Piwa nie ma bo oglądałem już 2 razy
Zgłoś
~Imperator 2012-08-31, 11:09
Cudze chwalicie a swego nie znacie Brawo, chłopaki zrobiły wrażenie na kimś co się na temacie zna jak mało kto
Zgłoś
kózka 2012-08-31, 12:28 27
turkowizorka napisał/a:

Piwa nie ma bo oglądałem już 2 razy

Normalnie pan życia i śmierci - da piwo albo nie da. Bo to kogoś kurwa interesuje

Zgłoś
antek025 2012-08-31, 14:59
ale ze jeszcze nie zwalczyli rzadu polskiego to dziw bierze...
Zgłoś
Nesc 2012-08-31, 15:44 2
Dla takich filmów, warto wchodzisz na sadola
Zgłoś
jabadabaryba 2012-08-31, 16:06 1
Naprawdę, sam mając kontakty z policją (te nie miłe, żadnym gangsterem nie jestem, ot mandaty czy na stadionie) jestem pod wrażeniem. Zawsze chce mi się śmiać z tych wszystkich wielkich chwdp, faktem jest, że zdarzają się przypadki korupcji w policji, cześć z nich to tępaki po gimnazjum myślący że jak mają mundur to wszystko im wolno a jakby ich wysłać na misję jak te w których uczestniczy BOA to by zemdleli na sam huk petardy. "Jak dasz mi 5 zł to strzele im gazem pieprzowym w sam środek"..
Ehh, więcej takich panów jak Ci z filmu w policji. Szacunek.
Zgłoś
a................0 2012-08-31, 16:28
Fajne, przeklikałem całe, w sumie oglądałem z 10 minut i wiem niewiele mniej od tych którzy stracili czas na całość. Pierdolone rozrzedzanie programów na potrzeby tv...
Zgłoś
siwybis 2012-08-31, 16:39 1
Każda milicja, policja czy jak tam tą kurwę nazwał, jest tylko państwowym aparatem przymusu chroniącym przestępców większego kalibru przed gniewem zwykłych ludzi...
Zgłoś
SuperfuzzBigmuff 2012-08-31, 16:44
a kto z was słyszał o śmierci 2 funkcjonariuszy BOA pod Warszawą podczas akcji antyterrorystycznej?

fuzzin around.
Zgłoś
merh 2012-08-31, 17:36 1
i co im z tych akcji i szkolen,jak pan sedzia złapanemu da zawiasy.
Zgłoś
RaSzo 2012-08-31, 17:42 1
SuperfuzzBigmuff napisał/a:

a kto z was słyszał o śmierci 2 funkcjonariuszy BOA pod Warszawą podczas akcji antyterrorystycznej?

Większość starszych użytkowników?
Zgłoś
sovva 2012-08-31, 18:49
BOA- biuro obsługi abonenta
Zgłoś
sinjids 2012-08-31, 21:03
Rzeczywiście Polskę pokazali jak jakieś biedne zadupie hen daleko za Uralem, czy to po prostu moje osobiste wrażenia i uprzedzenia do Zachodu?
O "Magdalence" jeśli się nie mylę było głośno w tv, chyba nawet urywek z tego filmiku policyjnego widziałem na TVN albo gdzieś na necie.
Zgłoś
susher 2012-08-31, 21:19 1
@siwybis
Antoni to Ty ?? u Jarka miałeś być a nie na Sadolu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów