📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Miał pierwszeństwo... dołączył tym samym do innych co mieli pierwszeństwo...
Ruski zus go kocha
nowynick napisał/a:
Miał pierwszeństwo... dołączył tym samym do innych co mieli pierwszeństwo...
Chuja miał a nie pierwszeństwo.
Jeśli masz prawo jazdy to wrzuć je do niszczarki bezzwłocznie.
najwyraźniej mrugnąłem w pierwszej 0,25 sekundy filmu, bo nawet świateł tam nie zauważyłem....
Bycie debilem podstawowym narzędziem selekcji. Nawet jakby miał pierwszeństwo to bieganie po pasach nie jest dobrym pomysłem.
Zacny materiał ;]
Zacny materiał ;]
Jak chcecie dostać się na tamten świat szybciej to trzeba na przejściu patrzeć pod nogi, a nie na boki
gdzie instynkt samozachowawczy mają ludzie którzy patrzą pod nogi w czasie przechodzenia przez ulicę.
No kurwa mać, nigdy tego nie ogarnę - ja choć na zielonym przechodzę to się rozglądam, bo nigdy nie ma pewności że nie trafi się jakiś debil któremu się spieszy, albo pierdoli przez telefon i nie widzi świateł.
No kurwa mać, nigdy tego nie ogarnę - ja choć na zielonym przechodzę to się rozglądam, bo nigdy nie ma pewności że nie trafi się jakiś debil któremu się spieszy, albo pierdoli przez telefon i nie widzi świateł.
ale go wygięło
Kierowca busa nawet nie podbił zobaczyć co z dziadkiem tylko od razu oględziny uszkodzeń samochodu
Darmowa ekspercka ekspertyza:
Oczywiście wina tych, którzy się zatrzymali siejąc ferment.
Oczywiście wina tych, którzy się zatrzymali siejąc ferment.
Velture napisał/a:
Chuja miał a nie pierwszeństwo.
Jeśli masz prawo jazdy to wrzuć je do niszczarki bezzwłocznie.
Tak niech wyrzuci.. a skąd masz te fotki ale, żeby zobaczyć te światła, aż musiałem włączyć kilka razy film i stopować go. Player sadola drogi Panie to nie jest wyższa półka, więc tym razem mądrości ala "wyrzuć prawko" są chuja warte.
Hvsarz napisał/a:
a skąd masz te fotki
Ło matko, już dawno nie widziałem kogoś, kto by nie słyszał o screenshotach...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów