📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
co to kurwa wszystko po 1zl
za parę lat jak dostaniecie rentę czy emeryturę to będziecie tak samo wyglądać....
zycie to nie bajka, nie podrapie Cie po jajkach
Mało kto już pamięta, że ten mały kurdupel już rządził i co ? rząd się rozpadł za dwa lata bo kartofel szukał tylko konfliktu z każdym się kłócił i wszędzie czuł podstęp i spisek, polska to głupi biedny i zadłużony kraj i niestety żeby dożyć godnie do emerytury musimy lizać dupe dla putina, murzyna i innych. Chwała za zreformowanie OFE, chociaż 3 filaru nikomnu nie polecam (wiem wiem ofe jest drugim)
up znawcaekranu
Stary renty to mają inwalidzi emeryci mają emerytury.
Poza tym pierdolisz bo jakby nie wydawali tyle na kościół który przepiedalalalala te pieniądze to by mogli zrobić zakupy w Piotrze i Pawle np
Stary renty to mają inwalidzi emeryci mają emerytury.
Poza tym pierdolisz bo jakby nie wydawali tyle na kościół który przepiedalalalala te pieniądze to by mogli zrobić zakupy w Piotrze i Pawle np
W Carrefourze w każdy wtorek jest -10% na zrobione zakupy przez emerytów. Czynny jest od 8 do 22 i cały kurwa dzień są ogromne kolejki.. ;c
znawcaekranu
Takie pokolenie, pokolenie moherów, emerytów któe zastąpi pokolenie informatyków i budowlanców którzy za 30 lat będą tak samo biegać za promocjami o Biedronkach. Życie to nie bajka drogie dzieci.
Za 30 lat nie będzie Biedronki bi sie ulga podatkowa skończy i trzeba będzie zminic nazwę by znów móc płacic mniejsze podatki.
Takie pokolenie, pokolenie moherów, emerytów któe zastąpi pokolenie informatyków i budowlanców którzy za 30 lat będą tak samo biegać za promocjami o Biedronkach. Życie to nie bajka drogie dzieci.
Za 30 lat nie będzie Biedronki bi sie ulga podatkowa skończy i trzeba będzie zminic nazwę by znów móc płacic mniejsze podatki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów