📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Stary a głupi jak młody.
Szukał wrażeń. Znalazł.
Jak gdzieś są baby to nie ma chuja we wsi, coś musi być spierdolone. Sam pomysł że można się tam bujać.... A zresztą, sam widział co mu szykują i gdzie.
Ja jebie, co za tłuk. Już po pierwszych kilku sekundach nie widząc tych kolumn domyśliłem się, że w taką jebnie.
Chyba kartofle obierał w tym wojsku.
Chyba kartofle obierał w tym wojsku.
Rzeczywiście trudno jest przewidzieć tor lotu w takim wypadku - kwalifikowałbym to raczej jako próbę samobójstwa, a nie wypadek
Insaner napisał/a:
Rzeczywiście trudno jest przewidzieć tor lotu w takim wypadku - kwalifikowałbym to raczej jako próbę samobójstwa, a nie wypadek
To źle linę założył, powinien przewiązać wokół szyi.
To są wlasnie ci bardzo zmeczeni emeryci ze sluzb. Chuj mu w dupe. Odechce się pajacowi swirowania kurwa.
Cosmo85 napisał/a:
Ale tą w stringach to bym ukłuł
Jezu, chyba nie masz na myśli tego grubego walca z wiszącym podbródkiem jak u świni.. Daj spokój, wymasuj jednego i spójrz na film jeszcze raz
Skoro ludzie jak debile produkują pionowe filmy bez wyobraźni, to wcale się nie dziwię że trajektorii takiego lotu nie potrafią przewidzieć lub przynajmniej zrobić próbę z jakimś obciążeniem. Za debilizm nie ma piwa.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów