To powiedzcie co MAMY KURWA ROBIĆ skoro tak nas okradają to trzeba coś przedsięwziąć... czy tylko bedziecie pokazywać ile nam zapierdala kasy co miesiąc ??
niech ktos zrobi jakąś strone nie wiem... chuj w dupe systemowi... tam beda sie zbierać ludzie którzy coś by chcieli zmienić... potem sie ustawiacie za pół roku pod rządem czy gdzie tam byście chcieli... wypierdalamy wszystkich ze stołków i do widzenia... najgłośniejszy napinacz będzie sprawował tymczasową władzę... w końcu wybory nie będą ustawione, podatki nie będą szły na jakieś jebane pierdoły... kurwa jakbym miał taką posadę jak ONI (siedzą i pierdolą głupoty zamiast coś robić) i dostawałbym 2 tysiące zl nie spinając się ze nie wyrobie kurwa parametrów w robocie albo że pracuję z jebanymi lizusami kurwa dupowłazami (brzydzę się takim penerstwem) .
Czasem na prawde wolę nie pisać patrząc na wasze komentarze, ale w tak ważnych sprawach jak przyszłość, która i tak nie jest pewna, pozwolę się wypowiedzieć. Jeśli nie będziemy działać razem to chuj z tego będzie oczywiście (jak zwykle).
Jeśli ktoś chciałby założyć stronę i podbić ten pierdolony kraj zombie zapraszam na priv. Nie jestem patriotą ale kurwa tu mieszkali nasi dziadkowie, którzy gryzą piach... co byś powiedział swojemu dziadkowi jakbyś go teraz spotkał ??? Sory ale banda komuchów i złodziei zabrała mi wolność, której i tak nigdy nie miałem.
Podziwiam ludzi z powstania warszawskiego mimo że nie lubię za bardzo warszawiaków bo obnoszą się swoją warszawskością (nie wszyscy wiem), umieli się skrzyknąć przeciw wrogowi i walczyć ramię w ramię, tylko po to żeby ruscy szmaciarze i pijacy jebane komuchy zawładnęły naszym państwem aż do dziś...
Nie wiem co mogę jeszcze napisać... Wyjdźmy z cienia ?? albo huzia na juzia... Jeśli macie dość bezsilności to ruszmy się razem. Zróbmy swoją propagandę puki mamy siłe... Dobra lece kończyć referat z TI, uratuje mnie on przed egzaminem
czerwiec zaliczonka... ;/