Nie wkładaj tam penis
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie wkładaj tam penis
marinis napisał/a:
Ty jesteś dużo głupszy.
A gdybyś był tak pijany lub odurzony jak ona, to od razu byś wypiął dupsko dla jakiegoś geja.
Ty wiesz w ogóle co piszesz, czy idiotyzm ci całkiem zeżarł mózg?
Wyluzuj. Z kółka różańcowego się urwałeś? Tak, jest głupia, bo doprowadziła się do takiego stanu. Co do drugiego wpisu, to życie. Wyjdź kiedyś z domu do ludzi, to się przekonasz.
bercisko napisał/a:
Jak to leciało?
- Ja mam ten idealny plan, ty masz ten idealny stan.
Bum, bum, bum, bum, robimy to bez gum...
35i napisał/a:
Tak, jest głupia, bo doprowadziła się do takiego stanu
To tak samo jakbyś napisał. Kobieta jest głupia, bo ubrała się w miniówkę i przez to jakiś facet ją zgwałcił.
35i napisał/a:
Co do drugiego wpisu, to życie. Wyjdź kiedyś z domu do ludzi, to się przekonasz.
Większość kobiet, które zaszły w niechcianą ciążę, to nie były pijane.
marinis napisał/a:
To tak samo jakbyś napisał. Kobieta jest głupia, bo ubrała się w miniówkę i przez to jakiś facet ją zgwałcił.
Większość kobiet, które zaszły w niechcianą ciążę, to nie były pijane.
ale,większość skrobanek robią babągi, które poluzowały szparę wlaśnie wtedy gdy były pijane
notak napisał/a:
ale,większość skrobanek robią babągi, które poluzowały szparę wlaśnie wtedy gdy były pijane
Wypisujesz ohydne brednie. Tłumaczę ci baranie, że NIE MA skrobanek, a ty dalej swoje.
Poza tym nie masz pojęcia kto robi aborcję i dlaczego.
Te twoje teksty o byciu pijanym to kolejne brednie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów