Nie wkładaj tam penis
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie wkładaj tam penis
Całe szczęście że w pupę Emily nie było to aplikowane, zapewne by przyjęła z wielką radością, nie myśląc o późniejszych problemach.
Jak to leciało?
- Ja mam ten idealny plan, ty masz ten idealny stan.
- Ja mam ten idealny plan, ty masz ten idealny stan.
Głupie i zczochrane siuwaksem... idelany stan dla Seby.
Jedyne co "on" mógłby jej zrobić, to pomalować paznokcie lub ułożyć fryzurę
We're. Już myślałem że jej daje twardego kupsztala do spróbowania....no wiecie....wyrabianie książeczki sanepidu na NFZ....
Ty jesteś dużo głupszy.
A gdybyś był tak pijany lub odurzony jak ona, to od razu byś wypiął dupsko dla jakiegoś geja.
janlew napisał/a:
No tak, a potem protesty bo "potrzebna mi aborcja, bo jak się najebie to jestem dzifka"
Ty wiesz w ogóle co piszesz, czy idiotyzm ci całkiem zeżarł mózg?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów