📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobra suka
fuse_beyond napisał/a:
ale usta ma idealne - takie typowe lachociągi, jak Lewandowska
Jak możesz tak o Ani pisać. Ona jest prawie jak matka boska dla polaczkow.
"Continental Breakfast" installation by Anna Uddenberg - Jakby ktos szukal wiecej.
Możę jak by przed czasami średniowiecza coś takiego mieli to by nie było pierdolenia o maryji dziwewicy. xDDDD
Quassar napisał/a:
Możę jak by przed czasami średniowiecza coś takiego mieli to by nie było pierdolenia o maryji dziwewicy. xDDDD
mieli lepsze rzeczy dlatego teraz tak jest
kurwa terminator wśród wibratorów
Robot ginekolog. Sprawdza, robi przegląd i daje wyniki. Taki duży kalkulator w piździe.
Siriuz napisał/a:
Przygotowania do otwarcia muzeum sztuki współczesnej w Warszawie?
Mam znajomego co robi przy tej budowie i ile oni tam hajsu defraudują to głowa mała. Jakieś specjalne klamki z USA 1000x droższe od paniarchitekt z USA.
Deadline to jest by przed wyborami Czosnkowski się pokazał.
Nie dość że z naszych podatków to w dodatku totalnie bezużyteczny budynek.
Aparycja Pani prezenterki, wskazuje że to automat do ruchania w dupę.
Niebwiem czy bym przeszedł obojetniebkolo takiego mebla, szkoda że za szybą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów