📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Nie wiedziałem, że z takim przepitym głosem przyjmują do telewizji.
01:40 zaczyna sapać jakby wypił morze wódki i teraz go kac złapał.
Heh nie rozumiem jak można się zachwycać jakimś makaroniarzem czy innym opalonym nie wiedząc nawet co mówi. Podniecają was te dźwięki? Może on sobie czyta przepis teraz na zajebiste spaghetti? ;D
Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
Gówniane, zamienia się ten portal w taki chuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj.
Jaki debil pisze że to Włoch, przecież to Real Madryt grał! Zara jakis gimbus napisze że Real Madryt to w noge gra, ale ja powiem że ma 2 drużny w noge(Real Madryt) i nie tlko w noge, chociażby w kosza
Madridistas dostali wpierdol = piwko leci!
@TyTakTwierdzisz
To, że Ty nie wiesz o czym mówi to nie znaczy że nikt nie wie ośle.
@TyTakTwierdzisz
tomeq_10 napisał/a:
Madridistas dostali wpierdol = piwko leci!
@TyTakTwierdzisz
Ty, stary to weź przetłumacz, żeby każdy wiedział o co chodzi
heylbj napisał/a:
Nie wiedziałem, że z takim przepitym głosem przyjmują do telewizji.
To chyba nie słyszałeś kazi szczuki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów