📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@AgnusDei Tu nie chodzi kto reklamuje, tylko jak reklamuje siebie sklep. Nergala lubię jako człowieka i wokalistę, tej babki nie znam, a reklamy poszukałem sobie dopiero po obejrzeniu filmiku bo wcześniej nie miałem okazji. I powiem, że też nie pochwalam. Jak można reklamować świąteczne zakupy słowami "Pokazałem Bpgu środkowy palec"? Nie godzi się i nawet mi jakoś nieswojo jak to widzę, zażenowanie czuję. Okejka dla Cejrowskiego, siusiak dla Empiku, a dla Nergala i Czubaszek nic bo czemu Oni winni?
kalium napisał/a:
Zblazowany pozer, hipokryta i manipulant. Idol typowych gimbusów umysłowych. Dzięki tej niby akcji sprzedaż jego zasranych wypocin wzrośnie. Właśnie w "empiku".
Nie wzrośnie a zmaleje. Żeby wzrosła musiałby mieć więcej wrogów niż zwolenników i to takich wrogów przygłupów, którzy myślą, że jak kupią książkę w empiku to zrobią mu strasznie na złość.
taaa, taka postawa ma na celu zwiększenie sprzedaży tak czy siak
nie ważne jak i co się gada, byle na topie
a ułomy to i tak łykną, podobnie jak wyborcy PO
nie ważne jak i co się gada, byle na topie
a ułomy to i tak łykną, podobnie jak wyborcy PO
Nejm napisał/a:
A ciebie nikt nie lubi, pojebie.
P.S Jestem pod wrazeniem postawy Cejrowskiego. Normalnie honor w pigułce. Tak się broni swoich poglądów!
jak Cejrowski zaczął robić karierę to Ty kozy z nosa wpierdalałeś, więc nie pierdol o honorze w pigułce, wyłącz komputer brata bo się wkurwi i zapierdalaj pomóc starej pierogi lepić na święta bo ci nie da na picie do szkoły
Jaki kraj taki ekstremista. Urodzilby sie w bardziej zacofanym kraju to juz dawno bylby w kawalkach, a tak ma do wyboru takie srodki jak internet wiec "rozrywa sie jak moze".
Jako podruznika, a w tym temacie dzienikarza tudziez pisarza, to pana Cejrowskiego cenie, ale jako "uber_katola" to juz wcale.
Jako podruznika, a w tym temacie dzienikarza tudziez pisarza, to pana Cejrowskiego cenie, ale jako "uber_katola" to juz wcale.
Po prostu trzeba się nauczyć odróżniać Cejrowskiego - podróżnika, pisarza, od Cejrowskiego - katolika i człowieka o bardzo radykalnych poglądach.
Za pierwsze mega szacun!
Drugiego lepiej unikać
Za pierwsze mega szacun!
Drugiego lepiej unikać
Taaaa... przez to, że namawia żeby nie kupować w empiku, ludzie rzucą się teraz na tą książkę jak ciapaci na kozy
takie gdybanie ale gdyby pokazali to nagranie w publicznej telewizjii "empik" był by skonczony
Ja tam takim zatwardziałym ortodoksem katolickim nie jestem, ALE każdy kto niszczy książkę, bo się nie zgadza z jej zawartością jest dla mnie kompletnym dnem - na równi z najtańszymi kurwami i murzynami na zasiłku.
Boże, to ścierwo znowu na sadolu
KurwaRomantyk napisał/a:
Boże, to ścierwo znowu na sadolu
- Powiedzieli użytkownicy Sadistica widząc kolejnego posta użytkownika KurwaRomantyk .
@up
Nie, on twierdzi, że jest to jego (nergala) własny egzemplarz, wiec może sobie z nim robić, co tylko mu się podoba.
Nie, on twierdzi, że jest to jego (nergala) własny egzemplarz, wiec może sobie z nim robić, co tylko mu się podoba.
I bardzo dobrze, odemnie ma plusa, ale niedawno mnie wkurwił pierdoleniem że JKM jest ruskim agentem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów