📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
za Cejrowskiego zawsze ale to zawsze krata najlepszej wódki o temperaturze pokojowej
Przynajmniej ma zasady, a nie jest jebaną chorągiewką, bez kręgosłupa.
lubię pojeba
Yoka_Brotherrr napisał/a:
lubię pojeba
A ciebie nikt nie lubi, pojebie.
P.S Jestem pod wrazeniem postawy Cejrowskiego. Normalnie honor w pigułce. Tak się broni swoich poglądów!
Zblazowany pozer, hipokryta i manipulant. Idol typowych gimbusów umysłowych. Dzięki tej niby akcji sprzedaż jego zasranych wypocin wzrośnie. Właśnie w "empiku".
ale tu ma racje że takie pizdy i robaki reklamują księgarnie
Pierdoli lewackich kurwiszonów, jak każdy porządny Polak. Piwo.
Kurwa, niech się już lepiej zajmie podróżowaniem i wpierdalaniem bananów, bo to mu w życiu idzie zajebiście.
Na pewno Empik się bardzo zasmucił z tego powodu.
Na pewno Empik się bardzo zasmucił z tego powodu.
No co tu dużo mówić. Wykazał na całą obłudę tych jebanych lewaków. Smuci mnie jednak to, ze nasze społeczenstwo chyba nigdy się nie przebudzi.
@kalium
wzrośnie czy nie, wyraża swoją opinię i dużo osób się z nią zgodzi, przynajmniej facet nie przebija sutków w talkshow a później nie idzie na środek miasta walić konia by kupiono jego "dzieło" w antykwariatach
swoją drogą czy każdy kto napisał książkę, nagrał utwór, namalował obraz powinien siedzieć cicho w domu udawać, że umarł tylko dlatego by nie posądzono go o kryptoreklamę?
wzrośnie czy nie, wyraża swoją opinię i dużo osób się z nią zgodzi, przynajmniej facet nie przebija sutków w talkshow a później nie idzie na środek miasta walić konia by kupiono jego "dzieło" w antykwariatach
swoją drogą czy każdy kto napisał książkę, nagrał utwór, namalował obraz powinien siedzieć cicho w domu udawać, że umarł tylko dlatego by nie posądzono go o kryptoreklamę?
co to za zasady, skoro są zjebane? JP'ki też mają zasady, a są bandą łysych tępaków
dzarul napisał/a:
Przynajmniej ma zasady, a nie jest jebaną chorągiewką, bez kręgosłupa.
Masz na myśli gościa który wziął ślub w kościele ale jednak nie wziął, potem wziął rozwód cywilny i unieważnił małżeństwo kościelne, a w trakcie dokonywania unieważnienia małżeństwa kościelnego już brał się za drugą 18 lat młodszą babkę, mimo że wcześniej twierdził że on cały czas jest w małżeństwie nawet mimo rozwodu?
Ostoja moralności... i hipokryzji.
Oj oj, w ramach protestu jutro zrobię zakupy za ponad 1000 zł w Empiku
Jest to prywatna firma i może zatrudniać do reklamy kogo tylko im się podoba.
@InsaanePL
Nie, rzeczywiście nie stał na Jarmarku Dominikańskim w Gdańsku i nie promował swojej książki, to zapewne jakiś sobowtór
Nie znam bardziej aroganckiego człowieka od niego
Jest to prywatna firma i może zatrudniać do reklamy kogo tylko im się podoba.
@InsaanePL
Nie, rzeczywiście nie stał na Jarmarku Dominikańskim w Gdańsku i nie promował swojej książki, to zapewne jakiś sobowtór
Nie znam bardziej aroganckiego człowieka od niego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów